Dereglările de glicemie ne arată o problemă care tinde să devină majoră în interiorul civilizației noastre – lipsa de iubire.

Despre glicemie a auzit aproape toată lumea, mă refer la noi în România. Chiar și pe vremea de dinainte de Revoluție auzeai des prin vecini că nu știu care a avut o cădere de glicemie, ori că un alt vecin a suferit un puseu hiperglicemic. Acest aspect al vieții noastre este unul pe cât de discret, pe atât de important încât nu poate fi trecut cu vederea așa de ușor. De exemplu, înainte de revoluție, dar și la câțiva ani după, mai auzeai pe câte unii că îi lua amețeala așa din senin, deși majoritatea acestor persoane erau trecute de vârsta de 60 de ani. Și multe dintre persoanele care pățeau așa ceva credeau că au făcut tensiune, dar în realitate aveau o problemă cu glicemia. Fie prea mică, fie prea mare.

Deși unii ar spune că glicemia este soră cu diabetul, ele sunt două tipuri de dezechilibru diferite între ele, deși de cele mai multe ori au aceeași cauză: nivelul zahărului din sânge. Dar să vedem adevăratele cauze ale dereglărilor de glicemie…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedent„La țesătură rară nu trebuie ac gros”
Articolul următorPrecizia Astrologiei Lunare
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Șoican Ana
Șoican Ana
3 luni în urmă

Articolul mi-a fost de folos. Mulțumesc!

Stahl Karina Elisa
Stahl Karina Elisa
1 luna în urmă

Multumesc.