© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Vi se pare iluzoriu că probleme karmice ale neamurilor şi rudelor vă pot afecta dantura la un moment dat?

Continuăm prezentarea acestor informaţii pe care le consider foarte preţioase, deoarece toţi oamenii pot avea probleme cu dantura la ora actuală datorită stilului de viaţă.

În acest număr ne ocupăm de perechea de incisivi laterali, adică a doua pereche aflată imediat lângă incisivii principali. Dacă aceştia sunt guvernaţi astrologic de către Mercur, incisivii laterali sunt guvernaţi de către Venus. Şi cum din perspectiva astrologiei este important de studiat harta natală, pentru a se vedea ce planetă era retrogradă la momentul naşterii, este un aspect esenţial şi în privinţa planetei Venus. Şi asta deoarece ne poate arăta dacă persoana va avea probleme cu aceste perechi de incisivi laterali.

Dacă nu este retrogradă la naştere, planeta Venus poate face aspecte negative în harta natală cu o altă planetă. În funcţie de planeta cu care Venus realizează acel aspect negativ, cuadratură sau opoziţie, ne dăm seama ce fel de probleme putem preveni. Cel puţin stomatologic vorbind. Dar dacă aplicăm aspectele pe partea subtilă a lucrurilor, cuadraturile şi opoziţiile dintre Venus şi o altă planetă din tema natală, ne arată eventualele probleme pe care incisivii laterali le pot avea, atât în partea de sus, cât şi în cea de jos. De obicei se observă că la incisivii laterali de sus apar probleme, partea de sus fiind guvernată de Soare – personalitatea. Fie că sare smalţul sau se sparge, fie că se fisurează şi prin acea fisură pătrund agenţi patogeni ce provoacă ulterior o carie, cauza acestor dezechilibre trebuie căutată în acel aspect negativ dintre Venus şi altă planetă din tema natală.

Şi să luăm un exemplu.

Articolul precedentAyurveda şi relaţiile umane
Articolul următor„Mai mare peste mai mici şi staroste de calici”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile