© Pixabay

Întârzierea apariției măselei de minte – „Ultimul Adam” – poate avea în cazul aspectelor negative ale lui Pluton din harta natală, consecințe asupra destinului și karmei persoanei, din perspectiva bolilor sau dezechilibrelor.

Am ajuns la ultimul rând al danturii, acum fiind rândul ultimului rând de măsele pe care le cunoaștem sub denumirea de „măsele de minte”. Acestea apar de obicei după vârsta de 30 de ani, deși se poate să apară și mai devreme în cazul anumitor persoane care, probabil, karmic vorbind, trebuie să treacă prin anumite situații de viață mai dificile pentru a-și plăti o parte din datoriile karmice.

Ar fi foarte interesant de studiat, de exemplu, hărțile natale ale persoanelor care au Pluton retrograd, deoarece acest ultim rând de molari corespunde astrologic cu Pluton. Și într-o temă natală o asemenea poziție poate arăta destul de multe lucruri…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Molarii (VIII)
Acest articol face parte 9 din 9 seria Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții
Articolul precedentAyurveda și profesia
Articolul următor„Nu e bună coada care a mai slujit la un topor”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile