© Pixabay

Modul de raportare la diferite relații și situații lovesc cu timpul în acest al șaptelea rând al danturii, ducând la deteriorarea sa.

Ne vom ocupa acum de cel de-a treilea rând de molari, care astrologic sunt guvernați de către Neptun. De aceea în tema natală, și cunoscând evident și ora nașterii pentru a vedea ce casă astrologică (domeniu de viață) este implicată, ne vom uita unde este plasat astrul neptunian și ce aspecte face cu celelalte planete.

Poate v-ați întrebat unii dintre voi, de-a lungul acestui periplu printre astre și dantură, ce legătură are clasificarea planetelor în raport cu dantura…?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Molarii (VII)Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Măselele de minte (IX) >>
Acest articol face parte 8 din 9 seria Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții
Articolul precedentAyurveda – cum gândești, așa trăiești
Articolul următor„Cărbunele, ca să trăiască, în cenușă se-nvelește”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile