© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Modul de raportare la diferite relații și situații lovesc cu timpul în acest al șaptelea rând al danturii, ducând la deteriorarea sa.

Ne vom ocupa acum de cel de-a treilea rând de molari, care astrologic sunt guvernați de către Neptun. De aceea în tema natală, și cunoscând evident și ora nașterii pentru a vedea ce casă astrologică (domeniu de viață) este implicată, ne vom uita unde este plasat astrul neptunian și ce aspecte face cu celelalte planete.

Poate v-ați întrebat unii dintre voi, de-a lungul acestui periplu printre astre și dantură, ce legătură are clasificarea planetelor în raport cu dantura…? Are, pentru că fiecare planetă este proiectată ca energie în diferite părți ale corpului. Noi suntem un conglomerat de tipare astrologice care se îmbină mai mult sau mai puțin armonios în noi înșine.

Al șaptelea rând al danturii este de obicei și ultimul, deși poate apare cu timpul și al optulea numit măseaua de minte. Guvernat de către Neptun, acest al șaptelea rând are și el semnificație clasificată după cele două formațiuni – mandibula și maxilarul. Reamintim că maxilarul este guvernat de către Soare, iar mandibula de către Lună, de aceea pentru eventualele boli sau dezechilibre ce pot apărea la nivelul celui de-al șaptelea rând al danturii, trebuie să urmărim în harta natală ce aspecte face Neptun cu Soarele, Luna sau cu alte planete. Aceste aspecte karmice ne indică imediat care sunt cauzele care pot duce la deteriorarea celei de-a șaptea măsele, sus sau jos, în dreapta sau în stânga.

Și luăm un exemplu, o cuadratură între Neptun în Scorpion în casa 8 a toxinelor și chimicalelor pe de-o parte, și Venus în conjuncție cu Jupiter pe de altă parte în Leu în casa 6 a sănătății. Jupiter în Leu este în trigonocrație, adică este favorizat în acțiunea sa benefică și de regenerare, în timp ce Neptun în Scorpion este și el în trigonocrație. Cele două poziții sunt foarte favorabile evoluției spirituale, dar între cei doi aștri este cuadratură care motivează individul către eforturi spirituale. Lui Neptun la nivelul celui de-al șaptelea rând al danturii i se spune „Răscumpărătorul”, iar Jupiter – care corespunde primului premolar i se mai spune Dumnezeu Atotputernicul. Deci de aici rezultă un fel de conflict interior, care poate dăuna danturii. De ce? Vedem imediat.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Molarii (VII)Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Măselele de minte (IX) >>
Articolul precedentAyurveda – cum gândești, așa trăiești
Articolul următor„Cărbunele, ca să trăiască, în cenușă se-nvelește”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile