Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – V

Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – V

0
2968
© Pixabay

Dantura este legată de partea decizională a vieţii noastre şi de alegerile pe care le facem.

Foarte multă lume ar putea crede că nu există nicio legătură între dantură şi cauzele spirituale care ne pot afecta existenţa din anumite puncte de vedere.

Cu toate acestea chiar şi medicina modernă a început să descopere, prin multiple cercetări aceste legături – cel puţin prin intermediul căilor neuronale şi a traseelor de acupunctură – dintre dantură şi atitudinea noastră faţă de problemele cu care ne confruntăm zilnic. Pentru că aşa cum spuneam dantura este legată de partea decizională a vieţii noastre şi de alegerile pe care le facem.

În acest articol ne vom ocupa de premolari, care vin imediat după canini. Aceste perechi de premolari sunt guvernate, din perspectiva astrologică, de Jupiter. În partea de sus care este conectată la personalitate, premolarii au legătură cu toate acele acţiuni conştiente şi planificate, indiferent dacă rezultatul acestora este pozitiv sau nu. Iar premolarii de jos sunt relaţionaţi cu subconştientul. Dacă vă veţi uita cu atenţie la vreun cunoscut care are probleme la nivelul premolarilor, veţi putea observa că majoritatea oamenilor au probleme cu premolarii de sus, fie de pe stânga, fie de pe dreapta. De fapt marea majoritate a oamenilor au probleme cu premolarii de sus, deoarece pe latura conştientă iau decizii care ulterior se dovedesc a fi greşite, iar rezultatul se concretizează prin slăbirea energetică a premolarilor, care la rândul lor sunt conectaţi prin trasee nervoase la scoarţa cerebrală – sediul conştientului. Există de asemenea şi persoane care au probleme cu premolarii de jos, dar numărul lor ca indivizi este cu mult mai mic decât al celeilalte categorii. Cei care prezintă probleme la nivelul premolarilor de pe mandibulă, au avut reacţii pe subconştient exagerate, ceea ce a dus cu timpul la slăbirea structurii premolarilor datorită exceselor emoţionale. Acestea au putut fi fie exprimate în exterior, fie înnăbuşite ceea ce este varianta şi mai negativă care determină o deteriorare şi mai accentuată a premolarilor.

Dar să vedem printr-un exemplu astrologic un caz al deteriorării premolarilor. Dată de naştere aleatorie – 17.05.1974 ora 18,00.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții – IVCauzele spirituale ale bolilor – Dinții – VI >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?