© Pixabay

Dantura reprezintă instrumentul cu care „mestecăm” lecţiile de viaţă pe care le întâlnim de-a lungul propriei existenţe.

Chiar dacă informaţiile de data trecută se refereau la primii molari, trebuie specificat faptul că uneori primii molari sunt consideraţi al doilea rând de premolari. Alteori li se spune simplu molari sau primii molari.

De aceea în acest articol ne ocupă de primii molari sau de al doilea rând de molari, pentru că ne referim la al 6-lea rând al danturii. Li să stabilim că le spunem molari. Acest al 6-lea rând este guvernat, astrologic vorbind, de către Uranus şi caracteristica acestuia este cea numită Negociatorul sau Mediatorul. O denumire foarte interesantă adiacentă aspectelor sale astrologice, căci ştim că astrul uranian reprezintă funcţia conştiinţei care se exprimă prin perechea Jupiter-Mercur. Dar Uranus a fost asociat şi cu Liberul Arbitru, şi cu capacităţile individuale ale omului şi ca urmare orice fel de aspectare negativă pe care astrul uranian o primeşte la naşterea individului, se va reflecta mai târziu în viaţa persoanei respective.

Să luăm doar două exemple de teme natale în care Uranus face aspecte negative. Primul exemplu – 11.06.1990, ora 15,50 – unde avem un Ascendent la 21 grade în semnul Balanţei, şi Uranus aflat la 8 grade în casa a 3-a în semnul Capricornului realizează un aspect de cuadratură cu Marte din Berbec, astrul marţian fiind poziţionat în casa 6. Casa a 3-a reprezintă respiraţia, comunicarea dar şi masticaţia, iar a 6-a are legătură cu starea de sănătate şi cu felul în care sunt asimilate substanţele nutritive. Fiind plasat pe casa 3 şi în opoziţie cu Jupiter din casa a 9-a, Uranus va determina probleme de dantură la nivelul celui de-al 6-lea rând al danturii – molarii – mai ales că Marte produce blocaj energetic. Dar Marte guvernează capul şi de aici rezultă că în acest prim caz vorbim despre probleme de rezistenţă în timp a celui de-al 6-lea rând de molari, care va avea de suferit.

Dar ne vom ocupa imediat şi de un alt aspect şi mai interesant.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
     
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Dinții: Molarii (VI)Cauzele spirituale ale bolilor – Dinţii: Molarii (VIII) >>

2 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?