Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul

Cefaleea se manifestă ca urmare a acumulării unor tensiuni psihice sau mentale în zona chakrei frunții, în conul posterior al acesteia.

Continuăm prezentarea simptomelor dezechilibrelor energetice de la nivelul gâtului, iar în acest articol ne vom ocupa de partea din spate a gâtului, respectiv ceafa cu conul posterior al chakrei gâtului. Și vom aborda un aspect legat de una dintre cele mai comune și mai răspândite stări la marea majoritate a populației lumii: cefaleea.

Ce este de fapt cefaleea?

Foarte mulți ați auzit de ea, fie la televizor în cursul diferitelor știri cu conținut medical, fie din ziare sau de la radio. Cefaleea este acea durere care poate apărea fie instantaneu, fie în decurs de 1-2 ore, în acest caz instalându-se treptat fără să băgăm de seamă, ca o stare de disconfort tot mai accentuat, până devine într-atât de supărătoare încât este necesar să luăm măsuri. De obicei multă lume recurge la o pastilă de durere de cap, căci cefaleea trimite semnale dureroase înspre partea anterioară a capului. Alții își prepară un ceai din plante evitând efectele secundare ale pastilei. Căci trebuie să știți că cefaleea poate apărea destul de des în viața noastră zilnică.

Căror factori se datorează apariția și manifestarea ei?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
judeanu gabriela

Cum putem elimina animozitatile acumulate ? Exista vre-o tehnica de moment? Ce puteti sa ne spuneti despre migrenele datorate vremii sau temperaturii?