Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul – Cefaleea

Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul – Cefaleea

0
1821
Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul
Timp estimat de citire: 3 minute

Cefaleea se manifestă ca urmare a acumulării unor tensiuni psihice sau mentale în zona chakrei frunții, în conul posterior al acesteia.

Continuăm prezentarea simptomelor dezechilibrelor energetice de la nivelul gâtului, iar în acest articol ne vom ocupa de partea din spate a gâtului, respectiv ceafa cu conul posterior al chakrei gâtului. Și vom aborda un aspect legat de una dintre cele mai comune și mai răspândite stări la marea majoritate a populației lumii: cefaleea.

Ce este de fapt cefaleea?

Foarte mulți ați auzit de ea, fie la televizor în cursul diferitelor știri cu conținut medical, fie din ziare sau de la radio. Cefaleea este acea durere care poate apărea fie instantaneu, fie în decurs de 1-2 ore, în acest caz instalându-se treptat fără să băgăm de seamă, ca o stare de disconfort tot mai accentuat, până devine într-atât de supărătoare încât este necesar să luăm măsuri. De obicei multă lume recurge la o pastilă de durere de cap, căci cefaleea trimite semnale dureroase înspre partea anterioară a capului. Alții își prepară un ceai din plante evitând efectele secundare ale pastilei. Căci trebuie să știți că cefaleea poate apărea destul de des în viața noastră zilnică.

Căror factori se datorează apariția și manifestarea ei?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul – TiroidaCauzele spirituale ale bolilor: Gâtul – Torticolisul >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?