Cauzele spirituale ale bolilor: Gâtul
Timp estimat de citire: 3 minute

Este foarte important ca indiferent de situațiile prin care trecem, să ne spunem adevărul așa cum este el, fără să ne fie teamă de repercusiuni.

Suntem singura specie de pe Pământ care are grai articulat, acesta fiind singurul aspect care ne diferențiază de celelalte viețuitoare. Desigur că și acestea grăiesc în felul lor, dar sunt doar sunete care se succed pe baza unor reacții instinctuale.

Dacă nasul este responsabil cu circulația energiei respiratorii prin corp, tiroida este responsabilă cu percepția despre sine, dar și cu ceea ce vrem să exprimăm verbal și nu putem. Astfel înțelegem că tiroida prin intermediul chakrei gâtului, noi vehiculăm energiile voinței noastre, exprimate în urma procesului rațiunii prin voința de a face ceva anume. Când apar probleme cu tiroida, fie că este hipotiroidie sau hipertiroidie, din perspectiva medicală, este clar că la nivelul chakrei gâtului facem multe greșeli. Uneori nu ne acordăm nouă înșine valoarea reală și de asemenea tiroida are de suferit…

Articolul precedentAvatarii de grup (III)
Articolul următorRomânii – caracter și temperament
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile