Cauzele Spirituale ale Bolilor
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Cotul este o articulaţie care face legătura între Conştient şi Inconştient.

Mă doare-n cot… auzim deseori această expresie la unele persoane indiferente sau lipsite de scrupule. De fiecare dată când aud această expresie mă gândesc imediat că nu este deloc bine să te doară-n cot. De ce? Păi hai să vedem!

După umeri coatele sunt următoarele articulaţii mobile ce ne permit multe mişcări.

Putem îndoi braţele din cot aproape la 180 de grade, ceea ce e foarte bine, iar dacă ne referim la mobilitatea coatelor, ele pot învârti antebraţele la aproape 180 de grade la comanda cerebrală pentru a face acest lucru. Sunt lucruri minunate pe care le aflăm despre mâinile noastre, aşa este?

Dar pe lângă mobilitatea datorată felului în care este creată mâna omului, coatele mai au şi semnificaţie spirituală. Cu ele ne ajutăm în diferite împrejurări şi nu degeaba se spune să ”dai din coate” ca să reuşeşti ceva important.

Ce poţi să faci cu coatele?

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – IICauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – IV >>
Articolul precedentADN-ul şi cele 12 şiruri ale sale – Corpul Astral (III)
Articolul următor„Cine se ia după muscă, ajunge la bălegar”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile