Cauzele Spirituale ale Bolilor
© Bigstockphoto

Dacă o persoană are dureri la încheietura stângă are dificultăţi în relaţiile cu persoanele masculine, iar dacă are la cea dreaptă are probleme cu relaţiile cu persoanele feminine.

Încheieturile palmelor sunt zone foarte importante pentru viaţa noastră. Practic aceste încheieturi dintre palme şi antebraţe au un rol fundamental şi reprezintă cheia înţelegerii existenţei noastre ca destin.

Încheieturile reflectă două aspecte: primul este cel al acţiunii, deoarece uneşte palma cu antebraţul, şi cel de-al doilea este cel al finalizării. Antebraţul reprezintă acţiunea, deoarece este partea din mână care se mişcă. Dar fără palmă, mâna nu poate finaliza nimic. Desigur nu vorbim aici de persoane care se nasc cu mâinile deformate sau capătă aşa ceva pe parcursul vieţii datorită unor accidente nefericite. Dar dacă stăm să ne gândim bine, palmele sunt instrumentele noastre prin care finalizăm o acţiune, prin simplul fapt că folosim degetele la multe lucruri, dar şi pentru apucat atunci când luăm diferite obiecte sau meşterim câte ceva.

Din perspectiva esoterică, încheieturilor mâinilor le corespund Alegerea şi Implicarea. Alegerea datorită antebraţului, şi Implicarea datorită palmei şi degetelor. O să comentăm nişte lucruri foarte, foarte interesante şi utile pentru toată lumea când vom ajunge la degete. Un exemplu în acest sens este faptul că li se pun cătuşe infractorilor tocmai pe încheieturile mâinilor. Credeţi că este ceva întâmplător? Deloc! Astfel ei nu mai pot să acţioneze. Intenţia lor de acţiune, alegere şi implicare este complet blocată.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – IVCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?