Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VI

Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VI

1
3176
Cauzele Spirituale ale Bolilor
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Orice exerciţiu de relaxare pe care-l practicăm la nivelul palmelor şi degetelor are ecou în întreaga noastră structură psiho-somatică.

A venit acum rândul degetelor mâinilor să le desluşim misterele încifrate în miraculoasa lor arhitectură anatomică.

Degetele mâinilor sunt adevărate antene psihice, prin care putem percepe multe lucruri din nevăzut, dar şi din mediul vizibil înconjurător. Doar că datorită vieţii tot mai tehnologizate, în ultimele secole ne-am cam pierdut senzorialitatea de la nivelul degetelor.

Înainte de a trece le semnificaţiile propriu zise, iată un mic exerciţiu ca să vă reamintească de fineţea percepţiei la nivelul degetelor de la mâini. Apucaţi-vă uşor de degete, chiar cu degetele proprii de la una din mâini şi luaţi fiecare deget de la bază spre vârf, având atenţia fixată pe acest gest. După câteva momente, dacă aveţi şi mintea mai liniştită, veţi percepe unele senzaţii chiar plăcute. Puteţi chiar să apucaţi uşor de încheieturile fiecărui deget şi să răsuciţi uşor într-o parte şi alta, veţi simţi o destindere la nivel nervos şi mental. De ce? Degetele sunt terminale bio-informaţionale, antene vii de emisie-recepţie, iar vechii înţelepţi ştiau că ele sunt traversate de meridanele de acupunctură şi că au în vârfurile lor micro-chakre.

De altfel în chiromanţie fiecare deget are o corespondenţă cu planetele din astrologie şi este foarte util să reţinem că orice exerciţiu de relaxare pe care-l practicăm la nivelul palmelor şi degetelor are ecou în întreaga noastră structură psiho-somatică.

Să începem cu degetul mare, căruia în chiromanţie i se spune degetul lui Venus.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VII >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?