Cauzele Spirituale ale Bolilor
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

Despre degetul mijlociu se spune că are o semmnficaţie mai aparte, datorită acelui gest cunoscut deja de toată lumea pe planetă.

Degetele mâinilor noastre sunt nişte terminale foarte fine, receptori rafinaţi ai semnalelor subtile provenite din mediul înconjurător. Înainte de a trece la semnificaţiile dereglărilor degetului mijlociu, trebuie spus că ele au legătură cu aspecte ale vieţii noastre. Tocmai de aceea semnificaţiile lor sunt corelate cu diferite aspecte relaţionale, după cum urmează: degetul mare este simbolul părinţilor, arătătorul al rudelor, degetul mijlociu ne reprezintă pe noi înşine, inelarul este simbolul partenerului de viaţă, iar degetul mic arată relaţia cu copiii. 

De altfel despre asemenea detalii vom comenta în numerele următoare, pentru că vă provoc la cunoaştere!

Deci în acest articol ne vom ocupa de degetul mijlociu.

În Chiromanţie acesta este degetul lui Saturn, aşa cum este numit, şi dacă este corelat cu astrul saturnian rezultă că are drept semnificaţii responsabilitatea, capacitatea de organizare, răbdarea, echilbrul – fiind degetul plasat între celelalte, precum şi priceperea de a gestiona orice acţiune proprie. De asemenea mijlociul ne reprezintă pe noi înşine, ca indivizi, şi arată satisfacţia pe care o putem trăi sau din contră, dezamăgirea în urma unui eveniment care ne marchează profund existenţa.

  
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VIICauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – IX >>
Articolul precedentTransformările ADN-ului
Articolul următorEvoluţia spirituală – Descoperirea de Sine (I)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile