© Pixabay

Astrologic vorbind e ușor să se identifice în harta natală dacă cineva va avea cataractă sau glaucom la un moment dat.

Cel mai important dintre cele 5 simțuri fizice, văzul constituie „instrumentul” cel mai potrivit pentru conexiunea cu inteligența noastră. Pentru că ceea ce vedem, putem înțelege.

Problemele care apar de-a lungul anilor la marea majoritate a oamenilor se datorează unor cauze karmice. Acestea se manifestă la nivel de personalitate, și dacă luăm în considerare tiparele de personalitate, îndeosebi cele negative, vom înțelege de ce la un moment dat văzul are de suferit. Personal am văzut oameni bătrâni care fiind trecuți de 75-80 de ani puteau să citească fără ochelari, deci o chestie ce ține de ceva interior acelor persoane. În mod normal, chiar și datorită actualului stil de viață stresant, o persoană oricare ar fi ea are nevoie de ochelari cel mai de vreme pe la 58-60 de ani. Asta în cazul în care nu consumă alcool și nu a avut o profesie care să-i fi cerut muncă în fața calculatorului. Dar pe parcursul vieții noastre avem de-a face cu tot felul de situații, care mai de care mai dificile. Și reacția noastră față de ele ne afectează sau nu vederea.

Cele mai întâlnite forme de deteriorare a văzului la marea majoritate a oamenilor sunt cataracta și glaucomul. Ambele duc la o degenerare a funcției văzului, deși fiecare dintre ele se manifestă în mod diferit.

Cataracta, din punct de vedere medical, este o umbrire sau o încețoșare e vederii, parțial sau total, și există șanse mari de recuperare în cazul în care persoana acceptă o intervenție chirurgicală. La cataractă se opacizează cu timpul cristalinul, care se comportă întocmai ca o lupă/lentilă, fiind vorba și de scăderea cantității de luteină odată cu trecerea anilor. Luteina este responsabilă de o parte a clarității vederii. La glaucom însă pierderea vederii este ireversibilă, deocamdată, să vedem în viitor ce va descoperi știința în privința asta.

Să vedem acum cauzele spirituale ale acestor două disfuncții oculare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor: Ochii (I)Cauzele spirituale ale bolilor: Ochii (III) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?