© Pixabay

Uneori afecțiunile oculare apar doar la un singur ochi, dar asta se întâmplă la faza de început a bolii.

Să ne ocupăm în acest articol și de alte aspecte ale bolilor de ochi, nu atât de grave, dar fără doar și poate, cu semnificații importante pentru fiecare dintre noi.

Alte probleme oculare, cum ar fi prezbitismul, miopia sau astigmatismul ne indică destul de clar ce fel de corelație există între aceste deformări ale vederii și unele atitudini interioare pe care persoana le manifestă. În astfel de cazuri ca cele enumerate mai sus, se poate vorbi ca și cauze spirituale despre faptul că persoana respectivă caută în alții ceea ce nu vrea să vadă la propria persoană. Iscodește pe alții pentru a le afla cumva secretele, gândurile sau răspunsuri legate de atitudinea altora față de persoana în cauză. În timp ce-și ascunde propriile secrete și gânduri, vrea să le afle pe ale altora, fie din simplă curiozitate, fie pentru a profita de pe urma altora.

Este posibil de asemenea de multe ori ca datorită unei atitudini interioare negativă de frică, manifestată de persoana respectivă, aceasta să ajungă să orbească efectiv. Altfel spus, „lumina ochilor” este înlocuită de întunericul fricii sale, iar așa ceva se produce în timp. Astfel încât în ciuda faptului că-și pune dioptrii tot mai mari, persoana poate orbi deoarece mintea sa se afundă în negativismul întunecat al fricii sale…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor: Ochii (II)
Acest articol face parte 3 din 3 seria Cauzele spirituale ale bolilor: Ochii
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile