Datorită fricilor acumulate și-a respirației superficiale, Sinele Spiritual poate părăsi subit și rapid corpul fizic

Ceea ce se cheamă probleme de circulație reprezintă în realitate o diminuare a funcției respiratorii.

Miliardele de ființe umane trăitoare pe fața Pământului dispun de un sistem respirator. Acesta este pus în mișcare de ceea ce numim „Pneuma”, cum se numește ezoteric Suflul Creator. El însuși acest Suflu Creator este conștient de sine însuși, dacă putem privi astfel chestiunea în cauză, și fiind conștient de sine însuși, știe perfect ce face peste tot în Cosmos. Denumirea de Cosmos înseamnă Ordine divină și include toate universurile, toate dimensiunile, toate liniile temporale manifestate. Cu alte cuvinte, Cosmosul este chiar Continuumul de care se vorbește în unele lucrări cu conținut spiritual.

În epoca noastră modernă suflul pe care-l are fiecare ființă umană este dereglat, deoarece am ajuns să deviem de la Legile Spirituale, și consecința este un stil de viață aproape total dezechilibrat. Înțelepții maeștrii ai Asiei au spus foarte clar și simplu că toate bolile lumii moderne își au rădăcina în respirația dereglată. Știința modernă a ajuns și ea să descopere acest adevăr, și anume c-o respirație superficială determină slăbirea imunității și împinge mintea către o stare de anxietate. De aici și ideea adevărată că oxigenul întreține viața.

Ce legătură există totuși între respirația superficială și sistemul circulator?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentSănătate de la natură – Oxigenul și Respirația
Articolul următorMotorul epigenetic
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile