Colonul este o parte a sistemului excretor, astrologic vorbind, acesta fiind guvernat de Scorpion și de Pluton/Marte.

Pe măsură ce omenirea s-a dezvoltat și mai ales în ultimul secol, au apărut mai multe boli, datorită în mare parte noilor servicii de funcționari publici. Acum spre deosebire de vremurile din urmă cu doar 200-300 de ani este cunoscut că a sta prea mult pe scaun, zi de zi timp de 8 ore, determină o stagnare a fluxului natural al corpului.

Vorbim aici despre faptul că organismul uman este o veritabilă fabrică de procesare a energiei și materiei, procesul care asigură buna sa funcționare fiind metabolismul. Dar acesta se poate deforma sau dezechilibra în urma unor excese cauzate de exercitarea profesiei respective.

De exemplu, foarte multă lume îi invidiază pe politicieni pentru banii și privilegiile pe care aceștia și le fac singuri, odată ce ajung în parlament, dar nimeni nu realizează că acolo, zi de zi, politicienii stau cu orele în fotolii care, oricât de confortabile ar fi, provoacă stagnarea tonusului normal al corpului fizic. De aceea se și îngrașă mulți politicieni, de-i vezi după primul mandat că au căpătat proporții duble. Credeți că sănătatea lor e bună? Majoritatea dintre ei au deja constipație și mulți dintre ei, după vârsta de 60 de ani, sunt predispuși la probleme grave ale colonului. Desigur că sunt și alte categorii de funcționari care stau toată ziua pe scaun, fie prin diferite ministere, fie la multinaționale sau la alte firme private. Toți aceștia sunt predispuși la probleme ale colonului, dar nu pentru că stau neapărat toată ziua cu șezutul pe scaun, poziție ce blochează parțial funcția sistemului excretor. Dar de ce apar asemenea probleme la nivelul colonului, care tind să se agraveze în timp, deși unii oameni care descoperă așa ceva și urmează un tratament mai ales naturist, constată că nu scapă de o astfel de problemă?

Să o luăm simplu și metodic…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

 
Articolul precedentMeditația și beneficiile ei pentru sănătate (II)
Articolul următor„Când frunzele tremură, nu-i treaba rădăcinilor”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile