Timp estimat de citire: 2 minute

Să vedem ce se întâmplă dacă pielea suferă de pe urma diferitelor dereglări care pot apărea dinspre interiorul organismului.

Din vremuri străvechi este cunoscut că fiecare om se curăță periodic prin îngrijirea pielii. Dacă în urmă cu milenii, oamenii se spălau la propriu în apa râurilor și lacurilor, prin Evul Mediu se spălau încălzind apa la foc, iar în vremea modernă avem facilități care ne aduc apa caldă direct la robinet. Deci căldura apei este un factor principal pentru curățenia noastră.

Dar ce se întâmplă dacă nu ne curățăm pielea periodic? În afară de faptul că s-ar putea usca, uneori odată cu vârsta, asta ducând la apariția celulitei, pielea dacă nu este curățată periodic, poate declanșa diferite dezechilibre interioare. Dar în afară de acestea, să vedem ce se întâmplă dacă pielea suferă de pe urma diferitelor dereglări care pot apărea dinspre interiorul organismului. Pentru că trebuie să spunem că în realitate pielea este interfața interiorului cu exteriorului.

Articolul precedentBătălia Raselor
Articolul următorFațetele Continuumului
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile