Recunoașterea rănii emoționale oferă posibilitatea eliberării din cercul vicios în care ne învârtim aproape o viață întreagă.

Un subiect mai puțin discutat pe ici, pe colo, prin părțile esențiale, vorba regretatei noastre colege și prietene Cecilia David, cel al rănilor emoționale constituie un vast domeniu ce merită a fi abordat cu toate detaliile de rigoare. Evident că spațiul revistei, deși s-a mărit, nu este suficient de încăpător cel puțin pentru o mică parte a abordării acestui capitol al rănilor emoționale.

Dar ca să nu pierdem timpul cu tot felul de amănunte, să vedem care sunt aceste răni emoționale și caracteristicile lor, care transpar în comportamentul fiecăruia dintre noi în viața de zi cu zi, fără ca să ne dăm seama…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

  
Articolul precedentVindecarea prin conștiința hristică
Articolul următorGhid de evoluție spirituală
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
3 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile