Sabotorul Interior este direct legat de Rana Emoțională cu care persoana a venit pe lume și acționează în direct raport cu manifestarea acesteia.

Foarte mulți oameni dintre cei care intenționează să învețe câte ceva în domeniul spiritual încep bine și apoi se opresc din diferite motive. Dacă stăm să ne gândim bine, nimic nu poate opri omul din drumul său, dacă acesta este hotărât să-și urmeze destinul.

Totuși, în ultimii 20 de ani, cel puțin la noi în România, majoritatea celor care pornesc pe calea spirituală fie o dau în bară, fie fac greșeli greu reparabile după aceea, fie se încurcă în multe aspecte care le dau bătaie de cap de nu mai știu ce să facă. De ce pățesc așa ceva majoritatea celor care o iau pe drumul spiritual?

Principala cauză este autosabotarea. Ce este asta și care este cauza acestei situații?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

    
Articolul precedentManierele, între snobism și tabu
Articolul următor„Minte scurtă, mare burtă”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile