Coerența inimii
Stânga, gândire negativistă, dreapta, gândire pozitivă. Coerența inimii este un concept relativ nou dezvoltat prin intermediul aparaturii de biofeedback (EKG, aparatură psihometrică, etc).

Atât timp cât nu facem curățenie în noi înșine, vom avea probleme de aliniere între minte și suflet, între inimă și creier. De ce?

Cu mulți ani în urmă, Institutul HeartMath a realizat o serie de cercetări pe baza cărora s-a putut stabili științific un fapt surprinzător. Și anume că inima este singurul organ inteligent din corp, adică este un organ care știe ce face. Și asta o face independent de gândirea și voința noastră în procent de 85%. Dovada în acest sens este că ea lucrează și atunci când noi dormim, iar când ne odihnim pe timpul nopții, în mod conștient noi nu mai avem control asupra respirației și stării noastre…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodCe este coerența inimii? >>
Acest articol face parte 1 din 5 seria Ce este coerența inimii?
Articolul precedentAvatarii și extensiile lor (IV)
Articolul următorO națiune… două Românii
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile