Coerența inimii
Stânga, gândire negativistă, dreapta, gândire pozitivă. Coerența inimii este un concept relativ nou dezvoltat prin intermediul aparaturii de biofeedback (EKG, aparatură psihometrică, etc).

Manifestând mereu tiparele negative ne închidem singuri Fântâna Vieții din ADN și cu timpul ajungem doar o amintire a ceea ce eram cândva.

Felul în care fiecare dintre noi învață și înțelege să-și trăiască viața ne definește ca ființe raționale. Ceea ce primim ca educație ne definește de asemenea, și dacă adăugăm și modul în care reacționăm în diferite circumstanțe ale vieții, avem despre noi înșine un tablou complex dar și complicat. Se petrece următorul fenomen. În timp ce inima/sufletul caută liniștea, căci nu-i place dezechilibrul sub nici o formă, mintea caută soluții la rezolvarea problemelor noastre. De multe ori cu greu le găsește rezolvarea, și între timp structura anatomică are de suferit. De ce?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Ce este coerența inimii?Ce este coerența inimii? (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 5 seria Ce este coerența inimii?
Articolul precedentLumina voastră
Articolul următorA fi „Ochiul tornadei” – Coerența Cardiacă
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile