Ce este meteorismul abdominal
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Meteorismul abdominal (balonările) reprezintă un blocaj energetic cu dominantă de aer, des întâlnit în tulburările funcţionale colonice.

Tractul intestinal se află sub guvernarea zodiei Fecioară şi, deseori, tulburările funcţionale intestinale (balonările, durerile abdominale) şi tulburările de tranzit (constipaţia, diareea) sunt corelate cu unul din principalele defecte ale acestui semn de pământ şi anume lipsa de încredere în sine, în Sinele Divin din interiorul său.

În sens mai larg, ni se developează că însuşi Sinele Divin se legitimează în dimensiunea a 3-a printr-o proiecţie matriceală energetică cu densitate materială precum corpul uman, şi lipsa de încredere în sine atrage o serie de stări anxioase şi frici privind siguranţa financiară, materială şi cea a casei, ceea ce dă naştere la tensiuni, frustrări, resentimente, neîmpliniri privind munca de zi cu zi sau activitatea profesională şi mai ales din perspectiva subordonatului, a funcţionarului, a lucrătorului de rând.

Meteorismul abdominal (balonările) reprezintă un blocaj energetic cu dominantă de aer, des întâlnit în tulburările funcţionale colonice.

Profilul psihologic-emoţional care predispune la meteorism este cel al individului cuprins de frică (frica are predominanţa aerului) şi lipsit de încredere în sine când trebuie să realizeze o acţiune importantă care vizează cariera, o întâlnire importantă, un examen, un interviu, o apariţie în public.

SURSĂPixabay
Articolul precedentInteligenţa emoţională şi prietenia
Articolul următorOriginea extraterestră a tracilor
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile