© Bigstock

Frumuseţea tehnicii Theta Healing este că poţi să ştergi orice urmă de strat energetic imprimat în nivelele conştiinţei.

Fără îndoială că mulţi dintre voi aţi auzit măcar de două-trei ori în ultimii ani acest termen, folosit cu precădere în domeniul terapiilor alternative.

Dar cu certitudine nu cunoaşteţi aspectele concrete ale acestui termen, chiar dacă poate ştiţi din cărţi şi reviste de specialitate despre această tehnică, explicată de către cei ce o folosesc.

În realitate Theta Healing ar trebui tradusă, cel puţin în româneşte, Relaxarea Vindecătoare, deoarece nivelul undelor cerebrale Theta corespunde stării de meditaţie, de vis, de toropeală – atunci când simţim că ne ia somnul pe timpul zilei – şi putem considera că este echivalentul stării de aşa zisă amorţeală generală care se instalează în tot organismul…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentMesaje de la arcturieni – III
Articolul următorUnde a apărut viaţa în Univers?
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile