Este o mare sărăcie de oameni care cunosc cu adevărat noţiunea de hrană vie, iar cei care cunosc cu adevărat vorbesc în cercuri restrânse.

Corpul nostru funcționează nu numai cu substanțe nutritive pe care le luăm din alimente, ci și cu hrana provenită din emoții și sentimente. De fapt, ierarhia corectă a unei alimentări optime pentru noi, ca întreg, este cea care pornește din partea spirituală și sufletească a vieții, de pe latura ei verticală, care ne oferă o hrană mai subtilă și profundă. Ne hrănim cu energia alimentelor, a apei, cu cea pe care o luam din aer, prin respiraţie şi în special cu cea din impresiile pe care le producem în cea mai mare parte în corpul subtil, legat de emoţii şi sentimente.

Altfel spus, noi ne hrănim şi cu emoţiile pe care le trăim şi care sunt în strânsă legătură cu atitudinea pe care o avem in faţa vieţii. Este suficient să devenim mai conştienţi de sinele nostru, pentru a primi un surplus de energie. Aş pleca de la un exemplu banal…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentSincronicităţile din viaţa noastră
Articolul următorDespre consumerism și umplerea golului plin
Terapeut specializat în presopunctură, reflexoterapie, masaj somatic și radiestezie, Gabriel Socaciu a publicat două cărţi, Lucrarea şi Tămăduirea Interioară, care pot fi folosite ca instrumente de lucru pentru redobândirea sănătăţii.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile