Anastasia
© Revista Cosmos / Sarmizegetusa Regia

Rusia o are pe Anastasia, un mare Avatar. Credeți că întâmplător acest mare spirit apărat și coordonat de un Fondator, s-a întrupat în Rusia?

Ce ne transmitea Anastasia…

Răsfoiam numărul 79 al revistei (anul 2014!) și ochii mi-au picat pe un articol al lui Virgil Marcu de la pagina 50, Omul Anastasia.

Încă de la conferință mi-am propus să scriu un articol despre poporul rus până la sfârșitul anului. Lucrurile precipitându-se prin această „întâmplare”… vă spun eu ce cred despre „sperietoarea Rusie”.

Sigur Putin este un patriot și un om de bine pentru poporul său (știu că veți vocifera, că mă veți înjura, că veți gândi de rău), dar adevărul rămâne adevăr.

Ce-au adus americanii statelor pe care le-a dezbinat înarmându-le și instigându-le la războaie?

După ce au stârnit revolte și răzmerițe sângeroase, au aruncat țările în haos și le-a distrus economic, s-au retras la modul „democratic” și nu le-a păsat de ce au lăsat în urmă! Pe unde a trecut „democrația americană” au început războaie, pentru că acest popor care își impune propria „democrație” cu arme și cu trupe împrăștiate în toată lumea, propăvăduiește la modul ipocrit pacea, declanșând tot timpul războaie!

Concret, colonialiștii americani au fost preponderent din scursorile societății europene. În concluzie, rădăcinile lor sunt sucite din vrej și otrăvite. Companiile americane s-au format cu capital englez sub oblăduirea regalității. Războiul dintre americani și englezi a fost praf în ochii istoriei. Toți președinții americani sunt aleși pe linie de sânge reptilian. Eugen Delcea în cartea sa Iisus fiul Daciei are un capitol extrem de documentat și explicit. Acesta se numește SUA – Proprietatea Angliei, Anglia – Proprietatea Vaticanului.

Revenind la poporul rus frate, trebuie să-l vedem și să-l simțim așa cum este el cu adevărat. Rusia o are pe Anastasia, un mare Avatar.

Credeți că întâmplător acest mare spirit apărat și coordonat de un Fondator, s-a întrupat în Rusia?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?