Anastasia
© Revista Cosmos / Sarmizegetusa Regia
Timp estimat de citire: 4 minute

Rusia o are pe Anastasia, un mare Avatar. Credeți că întâmplător acest mare spirit apărat și coordonat de un Fondator, s-a întrupat în Rusia?

Ce ne transmitea Anastasia…

Răsfoiam numărul 79 al revistei (anul 2014!) și ochii mi-au picat pe un articol al lui Virgil Marcu de la pagina 50, Omul Anastasia.

Încă de la conferință mi-am propus să scriu un articol despre poporul rus până la sfârșitul anului. Lucrurile precipitându-se prin această „întâmplare”… vă spun eu ce cred despre „sperietoarea Rusie”.

Sigur Putin este un patriot și un om de bine pentru poporul său (știu că veți vocifera, că mă veți înjura, că veți gândi de rău), dar adevărul rămâne adevăr.

Ce-au adus americanii statelor pe care le-a dezbinat înarmându-le și instigându-le la războaie?

După ce au stârnit revolte și răzmerițe sângeroase, au aruncat țările în haos și le-a distrus economic, s-au retras la modul „democratic” și nu le-a păsat de ce au lăsat în urmă! Pe unde a trecut „democrația americană” au început războaie, pentru că acest popor care își impune propria „democrație” cu arme și cu trupe împrăștiate în toată lumea, propăvăduiește la modul ipocrit pacea, declanșând tot timpul războaie!

Concret, colonialiștii americani au fost preponderent din scursorile societății europene. În concluzie, rădăcinile lor sunt sucite din vrej și otrăvite. Companiile americane s-au format cu capital englez sub oblăduirea regalității. Războiul dintre americani și englezi a fost praf în ochii istoriei. Toți președinții americani sunt aleși pe linie de sânge reptilian. Eugen Delcea în cartea sa Iisus fiul Daciei are un capitol extrem de documentat și explicit. Acesta se numește SUA – Proprietatea Angliei, Anglia – Proprietatea Vaticanului.

Revenind la poporul rus frate, trebuie să-l vedem și să-l simțim așa cum este el cu adevărat. Rusia o are pe Anastasia, un mare Avatar.

Credeți că întâmplător acest mare spirit apărat și coordonat de un Fondator, s-a întrupat în Rusia?

Și încă o chestie pe care trebuie să o știți: „diavolii universului”, reptilieni, zeta-reticulieni, draconieni, sunt aliații SUA! De ce vrem noi cu orice preț să fim aliații acestora? Cine ne vrea musai de partea rea a baricadei? Guvernanții noștri care știu toate aceste lucruri, de ce aleg să ne târască în asemenea conjuncturi?

Trădarea a început „să miroasă pestilențial”, iar ei ne conving că „ne învăluie briza mării”. Sunt documente și cărți scrise care ne atrag atenția la modul alarmant și pertinent, și asta de ani buni, dar noi ne autoadormim fiind convinși că așa ceva nu ni se poate întâmpla… fiindcă ne apără Iisus!

Din momentul în care acești monștri ne chinuie de un veac de vecii și nu ne-a salvat nimeni, iar noi nu suntem decât o rasă „dotată cu tot cei trebuie”, o rasă în curs de evoluție, dar cu o ignoranță crasă, ne autoiluzionăm că, ne rezolvă „cineva” problemele din ograda noastră. Ignoranța și prostia sunt dușmanii noștri de temut, dar frica generată de neștiință este factorul de risc cel mai mare…!

Să vedem ce ne spunea Anastasia în 2014:

Poporul rus, ființa acestuia, vă iubește și vă îmbrățișează! Deși vorbiți două limbi diferite, la nivelul Sinelor celor două popoare, există un singur grai, cel al sufletului. Ambele popoare ar trebui să devină cele mai bune prietene pentru că aveți un țel și un scop comun! Dacia pe vremuri se întindea până în Rusia de azi, deci aveți un trecut comun. Nu vă luați după guvernanții voștri, aveți o istorie comună de milenii, ambele popoare cred într-un singur Dumnezeu Creator și au rădăcini sănătoase din punct de vedere spiritual. Atât poporul rus, cât și cel român, sunt frați, iar ai voștri conducători au vrut și au reușit într-o oarecare măsură să vă americănească, însă nu au reușit pe deplin! Atenție! Eu nu fac politică și nici nu favorizez vreun popor, nu, eu văd și constat, atât! Asta ca să nu avem polemici și diferende pe tot felul de teme care nu mă privesc. Istoria poporului rus este la fel de bogată ca cea a poporului român, voi aveți antecedente în sensul că, din punct de vedere spiritual, sunteți un pic mai avansați, însă nu foarte mult. Ce vreau să spun prin aceasta?

Atât Rusia cât și România sunt surori, ele trebuie să își dea mâna și să fie prietene, acum mai mult ca niciodată! Vin vremuri apăsătoare și rele pentru voi, iar împreună le puteți depăși mai ușor dacă știți să treceți peste orgolii! Ce este important la ora actuală, să nu înstrăinați nicio bucată de pământ, să nu vindeți orbește pentru ca mai târziu să vă pară rău! Voi românii puteți produce hrană multă și sănătoasă, iar Rusia vă poate oferi ajutor energetic și tehnologic, un real suport pentru voi toți de altfel! Cam așa văd eu lucrurile, așa ar trebui să procedați.

Iată ce ne transmitea în 2014 acest Avatar, ignorat de noi, pentru că… vine din Rusia. Foarte ciudat, frații noștri ruși n-au fost mai periculoși decât romanii, decât imperiul otoman, decât fanarioții, dar îi privim ca pe cel mai mare pericol.

Știți că Imperiul Dac se întindea până în Rusia?

Știți că strămoșii lor erau numiți dacinici?

Ce știm noi despre sufletul poporului rus?

Cine au fost Lenin și Stalin?

Evrei finanțați de Oculta Mondială să implementeze capitalismul după doctrinele lui Marx și Engels, alți doi evrei deghizați în salvatorii lumii!

Părinții noștri au trăit la modul adormit această istorie. Noi avem datoria să îndreptăm minciunile în care s-au zbătut ei și să spunem adevărul, chiar dacă acest adevăr este greu de digerat!

Lumea îl înjură pe Putin pentru că lumea pune botul la vrăjeala Ocultei Mondiale, executând cu sfințenie planul acesteia. Putin nu vrea să se alinieze la acest plan. Ce-i rău în asta? De ce să nu existe un șef de stat (și încă ce stat) dintr-o parte a lumii care să nu le facă jocul?

De ce credeți că ne asmut împotriva rușilor, când de fapt avem aceeași rădăcină?

„Cine are minte, să ia aminte!”

Articolul precedentBrexit
Articolul următorLegi corecte
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile