Ce ne va aduce anul
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

De la sublim la abis nu e decât un pas.

Nimic bun din punct de vedere al trăirilor omeneşti, şi totuşi „o grămadă” de minuni în planul simţirilor – ne va duce noul an!

Fiind şi acesta un an karmic, toţi vom elibera karme vechi, grele, şi karme banale, uşoare. Hărmălaia, necazurile, grotescul, nebunia în aceste vremuri fac parte din viaţa noastră.

Cu 30 de ani în urmă se crease „rezistenţa prin cultură” care se practica perseverent tocmai pentru a dejuca planurile unui sistem de îndobitocire.

Acum, cultura nu mai ţine loc de rezistenţă, pentru că a devenit un fel de parodie plictisitoare. Cine mai citeşte azi când poţi să navighezi pe internet şi să iei la gata fix ceea ce te interesează?

Socializând pe Facebook afli tot ce vrei despre cine vrei şi poţi lega prietenii virtuale. În prezent te distrezi în cluburi unde comunicare nu există, sau se face la modul zbierat şi crezi că e „cool” aşa.

Oamenii îşi petrec foarte mult timp faţă în faţă cu maşinăriile lor… În ciuda tuturor acestor facilităţi, aceşti oameni sunt tot mai deprimaţi şi tot mai depresivi. Chiar dacă nu se vede cu ochiul liber se simte o nelinişte plină de depresii şi-o debusolare generală…

Nimeni cu nimeni nu e împreună, iar iubirea este confundată mai mult ca oricând cu plăcerea şi gelozia.

Luna noiembrie „ne-a pârjolit” bine nu numai pe noi, ci întreaga Europă. Semnul Scorpionului, în astrologie reprezintă moartea şi renaşterea. Elementul cu cea mai mare forţă acum este focul, şi vine să aplice planul de purificare al lui Dumnezeu.

Actele teroriste şi conspiraţiile care au apărut, au făcut aparent, mult rău. Acceptând însă că în orice rău este un bine şi în orice bine un rău, putem să numim elementul foc prietenul nostru care ne ajută să ne purificăm la un mod crunt pentru trup, dar la un mod corect pentru suflet.

Tot ce arde nu se mai repetă în alte vieţi! De aceea dacii, budiştii, indienii, aleg arderea trupurilor, act ce semnifică purificarea corpului dorinţelor (planul astral) eliberând sufletul de balast.

Nimeni n-a fost la Colectiv din întâmplare, pentru că nimic nu este întâmplător. Din exterior, noi i-am plâns şi ne-am cutremurat, dar ei sigur au urcat o treaptă de evoluţie prin această moarte purificatoare. Nici victimele din Franţa nu au fost acolo întâmplător, şi nici cei din avionul rusesc… Ceea ce în ochii noştri pare monstruos, pentru sufletul lor este o misiune de viaţă împlinită!

Nu este uşor să fii om, locuitor vremelnic al acestei planete şi să nu-ţi aminteşti cine eşti, de unde vii şi de ce-ai poposit aici. Logica lui Dumnezeu nu pătrunde până la noi pentru a risipi Legea Confuziei. Suferi mult şi fără rost numai când nu realizezi nimic din planul de viaţă pe care l-ai luat de acolo de sus, pentru că barierele minţii nu-ţi permit accesarea altor planuri şi imaginea de ansamblu.

Aşadar, pentru anul care vine vor mai fi multe evenimente gen inundaţii, cutremure, foc, accidente de tot felul. Omenirea este împinsă la zid tocmai pentru că e timpul să aleagă şi în plan fizic ceea ce doreşte să experimenteze. În funcţie de alegerile fiecăruia, ne plasăm pe anumite căi de evoluţie.

Acest an, dacă îl priveşti cu ochii minţii este un dezastru, însă privit prin prisma sufletului este un mare ajutor venit de sus pentru mântuirea noastră. În planul iluziei, binele şi răul, frumosul şi urâtul, dragostea şi ura, durerea şi plăcerea, nu sunt decât lecţii de care are nevoie sufletul pentru evoluţie.

Acum nu mai există cale de întoarcere, iar starea de „căldicel” nu mai merge cum mergea. Acum eşti ori-ori – poziţia decide! Dacă vom reuşi să ieşim din rigiditatea ţelurilor propuse şi susţinute de minte, vom merge înainte, spre transformare, fără ataşamente şi pretenţii, învăţând din mers să ne flexibilizăm pentru a face ceea ce trebuie nu ceea ce vrem.

De la sublim la abis nu e decât un pas”, iar mersul pe cale îţi cere un echilibru demn de un acrobat. Dar să nu uităm că noi ne-am asumat acest risc!

Să ne rugăm să avem un an aşa cum trebuie pentru împlinirea misiunii noastre! Şi nu aşa cum ne dorim, fiindcă nu ştim dacă ce ne dorim este şi ceea ce ne trebuie pentru a face saltul în conştiinţă.

Personal, vă doresc un an bun tuturor!

SURSĂpixabay
Articolul precedentBiserica nu se dezminte
Articolul următorDisciplina
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile