Ce reprezintă tensiunea arterială?
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Ce semnificaţie subtilă şi spirituală are pulsul?

Medicina modernă a făcut paşi mari în descifrarea mecanismelor corpului uman, astfel că la ora actuală majoritatea bolilor nu mai reprezintă un periocl atât de mare ca în urmă cu doar 100 de ani.

Cu toate că în ciuda dezvoltării ramurii de cercetare în medicina modernă au apărut iar vechi ameninţări sub aspecte noi, cum ar fi malaria, febra galbenă, febra tifoidă sau virusul West Nile sunt doar câteva dintre acestea.

Se pare că vechile patologii infecţioase revin acum într-o nouă formulă a lor.

Dar dacă stăm să ne gândim bine, virusurile chiar dacă se adaptează, ele singure nu-şi pot fabrica mutaţii care să devină rezistente la medicamentele moderne. Şi atunci rezultă că cineva, undeva, are interesul pentru a le răspândi din nou în lume din laboratoare unde lucrează oameni cărora li se spun minciuni, cum este în cazul fabricării de vaccinuri în care deliberat este introdus mercur, pentru a distruge populaţia la nivel genetic.

Ce legătură ar avea aşa ceva cu tensiunea arterială?

Următorul episod<< Ce reprezintă tensiunea arterială? – I
Articolul precedentŢuica, un leac din bătrâni
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – X
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile