Acasă Revista Cosmos Enigmele Civilizaţiei Ceauşescu şi extratereştrii – I

Ceauşescu şi extratereştrii – I

0
3014
Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

Din echipele de paranormali fuseseră selectaţi cei mai buni, iar în 1969 s-a putut lua legătura cu extratereştrii din navele ce apăreau frecvent mai ales în zona Buşteni.

După 28 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, iată că aducem în atenţia voastră un subiect inedit dar şi bizar în acelaşi timp. Informaţiile au fost obţinute şi prin channeling. Fostul şef de stat al României Nicolae Ceauşescu avea legături cu fiinţe extraterestre.

Unii vor spune că asta este o chestie fabricată sau lipsită de temei, dar vă reamintesc faptul că prin anii 70 Ceauşescu înfiinţase ceea ce mai târziu, şi chiar şi după schimbarea din decembrie 1989, s-a numit Departamentul Zero. Mai exact în data de 26 august 1968 şefii de la securitate au primit o înştiinţare oficială – un document oficial semnat de Ceauşescu personal – prin care erau anunţaţi de înfiinţarea unui departament special numit Departamentul Zero. Acesta urma să fie total independent faţă de celelalte departamente, inclusiv faţă de cel al securităţii statului. Specificul Departamentului Zero era strict parapsihologic şi să ne amintim că în anii 70 se desfăşurau cercetări în Munţii Buzăului de către o echipă specială condusă de Vasile Rudan, devenit celebru parapsiholog după anii 90.

Pe măsură ce echipele Departamentului Zero efectuau cercetări în diferite zone ale ţării – Munţii Buzăului, Sfinx, Sarmisegetuza, Rarău, Ceahlău, Retezat, Cluj – acolo unde fuseseră observate OZN-urile, Ceauşescu era informat personal despre existenţa şi manifestarea acestor nave din alte lumi.

Una dintre cele mai misterioase întâmplări care i-au fost aduse imediat la cunoştinţă lui Ceauşescu a fost cea petrecută în 1984 la a 40-a aniversare a zilei de 23 august.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

 
Următorul episodCeauşescu şi extratereştrii – II >>

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?