Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ceaușescu a dat dispoziţie echipelor care cercetau în domeniul parapsihologic, una dintre acestea fiind condusă de către Vasile Rudan.

După 28 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, iată că aducem în atenţia voastră un subiect inedit dar şi bizar în acelaşi timp. Informaţiile au fost obţinute şi prin channeling. Fostul şef de stat al României Nicolae Ceauşescu avea legături cu fiinţe extraterestre.

Unii vor spune că asta este o chestie fabricată sau lipsită de temei, dar vă reamintesc faptul că prin anii 70 Ceauşescu înfiinţase ceea ce mai târziu, şi chiar şi după schimbarea din decembrie 1989, s-a numit Departamentul Zero. Mai exact în data de 26 august 1968 şefii de la securitate au primit o înştiinţare oficială – un document oficial semnat de Ceauşescu personal – prin care erau anunţaţi de înfiinţarea unui departament special numit Departamentul Zero. Acesta urma să fie total independent faţă de celelalte departamente, inclusiv faţă de cel al securităţii statului. Specificul Departamentului Zero era strict parapsihologic şi să ne amintim că în anii 70 se desfăşurau cercetări în Munţii Buzăului de către o echipă specială condusă de Vasile Rudan, devenit celebru parapsiholog după anii 90.

Pe măsură ce echipele Departamentului Zero efectuau cercetări în diferite zone ale ţării – Munţii Buzăului, Sfinx, Sarmisegetuza, Rarău, Ceahlău, Retezat, Cluj – acolo unde fuseseră observate OZN-urile, Ceauşescu era informat personal despre existenţa şi manifestarea acestor nave din alte lumi.

Una dintre cele mai misterioase întâmplări care i-au fost aduse imediat la cunoştinţă lui Ceauşescu a fost cea petrecută în 1984 la a 40-a aniversare a zilei de 23 august.

La baza militară Alexeni a apărut spre seară un OZN care a supravegheat operaţiunile ce se desfăşurau în incinta bazei. Aflat la o altitudine de aproxiamtiv 4500 de metri, OZN-ul a fost reperat pe radarul bazei militare. A fost ţinut sub observaţie timp de 45 de minute, deci suficient pentru ofiţerii de acolo să se lămurească despre faptul că nu era nici balon meteorologic, nici fragmente de rachetă, nici satelit, nici altceva de provenienţă terestră. Deşi după 24 de ore înregistrările acestui fenomen au fost şterse, incidentul a fost raportat de un ofiţer al Departamentului Zero direct lui Ceauşescu.

OZN fotografiat de Emil Barnea, la Cluj, 1968.

Acesta era informat încă din anii 70 de prezenţa acestor OZN-uri, de la apariţia OZN-ului de deasupra Clujului fotografiat de către Emil Barnea – tehnician militar pe vremea aceea (amănunt foarte puţin menţionat ori de câte ori se amintea de OZN-ul fotografiat de el) – în data de 18 august 1968. Vedeţi conexiunea? În 18 august 1968 Emil Barnea fotografiază OZN-ul şi-l dă publicităţii, iar fix o săptămână mai târziu Ceauşescu a înfiinţat Departamentul Zero!

Mult mai târziu, după sute de rapoarte ale ofiţerilor de la DZ despre OZN-uri, Ceauşescu a decis contactarea acelor fiinţe. Pentru asta a dat dispoziţie echipelor care cercetau în domeniul parapsihologic, una dintre acestea fiind condusă de către Vasile Rudan, să pregătească un contact telepatic cu ocupanţii navelor extraterestre. Astfel după mai multe luni de pregătire, pentru că din echipele de paranormali fuseseră selectaţi cei mai buni, în 1969 s-a putut lua legătura cu extratereştrii din navele ce apăreau frecvent mai ales în zona Buşteni.

Timp de mai multe săptămâni s-a stabilit o primă formă de comunicare, pentru a se putea desfăşura comunicarea cu acele fiinţe din spaţiu.

Ca urmare a acestui contact Ceauşescu a primit mai multe mesaje de la Ei, despre cum trebuia să facă dacă vroia să plaseze România într-o poziţie favorizată faţă de ţările occidentale. Mesajele trimise de Ei au continuat până în anii 79-80, când Elena Ceuaşescu a început să spioneze rapoartele de la DZ primite de Ceauşescu. Foarte interesant, aşa-i?

Ce i-au transmis Ei lui Ceauşescu aflăm în numărul următor… 

Următorul episodCeauşescu şi extratereştrii – Contactul din Pleiade (II) >>
Articolul precedentSoarele şi ”uzina celulară” – V
Articolul următorProstia şi mania grandorii
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile