Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

În urma contactului cu cei din Pleiade, Ceauşescu urma să primească o serie de mesaje foarte importante referitoare la viitorul României.

Fenomenele bizare care se petreceau în vremea lui Ceauşescu l-au determinat pe acesta să înfiinţeze Departamentul Zero, aşa cum am explicat în numărul trecut. Cercetările efectuate în cadrul acestui departament, sub directa coordonare a lui Vasile Rudan şi sub supravegherea generalului Ilie Ceauşescu, fratele fostului preşedinte al României, au dus la stabilirea în cele din urmă a unui contact între civilizaţia din Pleiade şi Ceaueşescu.

Motivul pentru care Ceauşescu a ales civilizaţia din Pleiade a fost bazat pe faptul că fiind un patriot la vremea aceea, el a acordat valoare civilizaţiei geto-dace din care ne tragem, deşi în vremea anilor 70-75 se propusese restaurarea sanctuarului de la Sarmisegetuza, unde Ceauşescu urma să facă o vizită în 1979 sau cel mai târziu în 1980.

Informaţiile care urmează sunt obţinute prin channeling şi incursiune în Akasha, deci vom acorda importanţa cuvenită factorului spiritual.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – Departamentul Zero (I)Ceauşescu şi extratereştrii – Mărturii (III) >>
Acest articol face parte 2 din 6 seria Ceauşescu şi extratereştrii
Articolul precedentRugăciunea şi energia Sfântului Duh
Articolul următorDe-generaţii
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile