Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

În 1969 prima serie de mesaje din partea celor din Pleiade se referea la modalitatea în care Ceauşescu urma să impună România pe plan mondial.

Fenomenele bizare care se petreceau în vremea lui Ceauşescu l-au determinat pe acesta să înfiinţeze Departamentul Zero, aşa cum am explicat în numărul trecut. Cercetările efectuate în cadrul acestui departament, sub directa coordonare a lui Vasile Rudan şi sub supravegherea generalului Ilie Ceauşescu, fratele fostului preşedinte al României, au dus la stabilirea în cele din urmă a unui contact între civilizaţia din Pleiade şi Ceaueşescu.

Motivul pentru care Ceauşescu a ales civilizaţia din Pleiade a fost bazat pe faptul că fiind un patriot la vremea aceea, el a acordat valoare civilizaţiei geto-dace din care ne tragem, deşi în vremea anilor 70-75 se propusese restaurarea sanctuarului de la Sarmisegetuza, unde Ceauşescu urma să facă o vizită în 1979 sau cel mai târziu în 1980.

Informaţiile care urmează sunt obţinute prin channeling şi incursiune în Akasha, deci vom acorda importanţa cuvenită factorului spiritual.

În urma contactului cu cei din Pleiade, Ceauşescu urma să primească o serie de mesaje foarte importante referitoare la viitorul României.

În 1969 prima serie de mesaje din partea celor din Pleiade se referea la modalitatea în care Ceauşescu urma să impună România pe plan mondial.

Fiind întrebaţi la ordinul fostului conducător, prin intermediul oamenilor antrenaţi special în telepatie din Departamentul Zero, despre cum să se acţioneze astfel încât România să devină un partener strategic pe plan mondial, deşi eram pe atunci în blocul ţărilor comuniste, pleiadeenii au răspuns cu următoarele informaţii: acceptarea pe baza principiilor culturale a schimburilor reciproce cu naţiunea americană.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – ICeauşescu şi extratereştrii – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?