Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.
Timp estimat de citire: 3 minute


În asemenea condiţii Ceauşescu ştia că nu putea continua planul său primit de la pleiadeeni, deoarece avea o concurenţă agresivă din partea Elenei.

Nativ Vărsător născut în anul Şarpelui de Foc, an ce a avut doi Lap Chun conform astrologiei chinezeşti, Ceauşescu a avut destule abilităţi pentru a conduce la vremea sa România.

Cu 5 planete retrograde – Venus, Jupiter, Saturn, Neptun şi Pluton, Ceauşescu a înfăptuit multe lucruri bune, lăsând în urma lui o ţară care era recunoscută în Europa pe locul 3 la agricultură şi economie.

Având un Neptun retrograd pe casa banilor împreună cu Saturn retrograd tot pe casa banilor, Ceauşescu avea şi unele abilităţi de medium, astfel încât putea primi chiar el uneori mesaje în vis de la cei din Pleiade. Reprezentanţii acestei civilizaţii i-au transmis în legătură cu concurenţa care începea să vină dinspre consoarta sa Elena, că aceasta folosea vrăjitori din tagma ţigănească pentru a menţine contactul cu draconienii şi pentru a se impune în politica ţării. Ceea ce a şi reuşit în 1979, când a devenit membră cu drepturi depline în Cabinetul Ministerial şi ulterior în 1980 când a primit funcţia de vice-prim ministru, deci controla totul. Şi ne amintim că lucrurile au început să se strice în România din 1980, cu raţionalizarea alimentelor, gazelor şi curentului electric.

Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – IICeauşescu şi extratereştrii – IV >>
Articolul precedentMajestic 12 – OZN, conspiraţia totală – X
Articolul următorSociopaţii
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile