Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

”Dar cine naiba este acest Popovici, de ce trebuie să ascult mereu ce zice el?” Replica lui Maurer l-a lăsat mut pe Ceauşescu.

După vizita din Coreea de Nord din 1978, treburile au început să se strice. Ceauşescu deşi primea periodic informaţii prin mesajele de la pleiadeeni, în cealaltă extremă consoarta sa Elena folosea în fiecare zi prilejul pentru a-l spiona pe soţul său.

La anumite nivele ale Securităţii statului, unde funcţionarii Departamentului aveau acces la anumite tipuri de informaţii, erau cunoscute aceste legături de tip paranormal, atât ale lui Nicolae, cât şi ale Elenei. Aceasta se folosea de multe ori de o ţigancă bătrână, meşteră într-ale vrăjilor şi magiei negre, pentru a obţine într-o rudimentară formă telepatică informaţii de la Ceauşescu. Altfel spus era vorba de spionaj paranormal în toată regula de la Cabinetul 2 al Elenei către Cabinetul 1 al lui Nicolae.

Planul primit de către Ceauşescu de la pleiadeenii extratereştri viza structurarea ţării pe două mari aspecte: unul economic, prin care România ar fi trebuit să devină o forţă economică în Europa, ceea ce la un moment dat s-a şi întâmplat, şi altul – al doilea – spiritual.

Nu degeaba Ceauşescu a dat dispoziţie în plină perioadă a celui de-al doilea Război Rece, respectiv 1979-1985, ca să ruleze în cinematografele României trilogia celebră în acei ani în toată lumea ”Războiul Stelelor”, în care subiectul principal era un imperiu – apropo de Moscova – care urmărea o Rebeliune galactică formată dintr-o alianţă a mai multor planete – România din blocul ţărilor comuniste. În ţările fostului bloc comunist nu prea erau agreate filmele occidentale, mai ales cele SF.

Ceauşescu a sfidat pe faţă Moscova, avându-i pe cei din Pleiade în spate, într-o vreme în care Ceauşeasca începea să-şi intre în rolul malefic.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

     
Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – IIICeauşescu şi extratereştrii – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?