Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

Atunci Maurer mi-a spus că tov-ul era unul venit din cer, adică de pe altă stea şi că deţine puterea şi controlul pe Pământ.

Ceea ce veţi citi puteţi considera drept ireal sau drept adevăr… Depinde de fiecare dintre voi ce credeţi… dacă rezonaţi cu informaţia sau nu…  

După 1990, un jurnalist care a vrut să rămână anonim, deoarece după descoperirea sa a avut parte de multe momente dramatice – cineva sau o grupare încerca să-l elimine fizic! – a primit o informaţie de la cineva din Sistem, despre faptul că la mănăstirea Arnota se afla ascuns presupusul jurnal secret al lui Ceauşescu, în care acesta îşi consemna cele mai importante situaţii din viaţa sa.

Acest jurnalist s-ar fi deplasat într-o noapte a anului 1992 într-acolo şi cu permisiunea celor de acolo a reuşit să găsească într-o ladă un plic în care se afla jurnalul secret al lui Ceauşescu. Datorită faptului că în urma acestui eveniment ar fi fost urmărit mai tot timpul, iar maşina sa incendiată – cine voia să-l elimine ca să nu se afle? – ca avertisment dur, jurnalistul a reuşit să plece într-o călătorie într-o ţară occidentală, unde ar fi dus acest plic în care se aflau foile cu strania consemnare lăsată posterităţii de Ceauşescu.

Jurnalistul a menţionat că plicul se află într-un seif, probabil o cutie de valori am zice noi, dintr-o bancă occidentală. În cazul în care s-ar întâmpla să moară, clauza încheiată cu banca obligă banca să trimită spre publicare ceea ce se află în plic la trei importante cotidiene – unul american, unul francez şi unul britanic.

Iată un fragment din jurnalul secret al lui Ceauşescu:

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

           
Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – Misteriosul Popovici (IV)Ceauşescu şi extratereştrii – Draconienii (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 6 seria Ceauşescu şi extratereştrii
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile