Ceauşescu şi extratereştrii
Ceaușescu era informat încă din anii 70 de prezenţa OZN-urilor pe teritoriul României.

Răzbunarea draconienilor a determinat evenimentele din decembrie 1989, însă adevăratul Ceauşescu a fost luat de pleiadeeni înainte de a se produce aşa zisa lui arestare.

În acest ultim episod despre conexiunile fostului preşedinte cu extratereştrii vom aduce argumente astrologice, care prin analiză vor reda faptul că Ceauşescu nu numai că avea legături cu fiinţe din altă lume, ci era chiar el însuşi un extraterestru, deşi toată viaţa lui a avut conştiinţa adormită în acest sens. În mare parte se poate spune despre el că şi-a îndeplinit programul pentru care venise aici în lumea Pământului. Ceauşescu era mult prea inteligent pentru a se lăsa mazilit în felul în care toată naţiunea a văzut atunci în 1989.

Dar să nu divagăm.

Horoscopul lui Ceauşescu arată foarte clar că avea Pluton retrograd pe casa 10, a carierei, pe semnul Racului care înseamnă ţara şi naţiunea. Culmea e că Pluton retrograd era conjunct cu Nodul Sud din Gemeni, aflat la doar 3 grade diferenţă. Ceea ce înseamnă că Ceauşescu a fost reîntruparea unui fost conducător român din secolele anterioare din sudul României. Care din ei? Vom afla în viitorul apropiat.

Cu un Saturn retrograd în Leu pe casa 11, indică foarte clar că în viaţa lui a avut foarte puţini prieteni pe care s-a putut baza cu adevărat. Neptun (chimia ) retrograd tot pe Leu, conjunct cu Luna – imaginea soţiei respectiv Ceauşeasca, ambele în opoziţie cu Soarele lui natal, arată clar că Elena a fost o mincinoasă cu intenţii tot timpul ascunse, care i-a subminat lui autoritatea.

Venus retrogradă conjunctă cu Uranus pe semnul Vărsătorului, pe casa a 5-a, ne arată nouă conexiunea cu extratereştrii din Pleiade, aşa cum am spus în episoadele anterioare. Uranus înseamnă spaţiul şi fiind pe propriul semn considerăm poziţia sa drept indicele spaţiului cosmic, iar Venus care este guvernatoarea semnului Taur, prin poziţia acestei constelaţii pe cer situată chiar în dreptul Pleiadelor, demonstrează că Ceauşescu a fost un spirit pleiadean, trimis aici pe Pământ cu o lecţie de ispăşit, lecţia iubirii.

Poate mulţi vor spune că aceste indicii redate de planete în tema sa natală sunt doar nişte simple supoziţii, însă dacă admitem că prin astrologie găsim răspunsurile la toate problemele, atunci înţelegem acest model evolutiv al lui Ceauşescu.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Ceauşescu şi extratereştrii – V

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?