Cei 64 de codoni şi destinul uman
Exemplu Hartă - Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 3 minute

Cheile Genelor – o tehnică extraordinară prin care-ţi poţi desluşi aspectele destinului la modul integral.

Fiecare individ uman este unic în civilizaţia noastră umană, aşa după cum ştim conform descoperirilor. Înfăţişarea noastră este unică şi irepetabilă chiar şi în cazul gemenilor siamezi. Dar acest aspect este la exterior, şi veţi vedea pe parcursul acestui articol expunerea unei idei de-a dreptul revoluţionare, referitoare la segmente specifice din rezervorul genetic uman, care la nivelul ADN-ului uman individual poate conţine similitudini nu în privinţa înfăţişării, ci al unor caracteristici legate de destin.

Este evident faptul că fiecare om este amprentat la naştere cu anumite energii ce-l vor caracteriza apoi întreaga sa existenţă. ADN-ul individual fiind ca un ghem de pe care sfoara se derulează, rezultă că fiecare spiră astfel derulată poate însemna o zi, o săptămână, o lună sau un an.La nivel conceptual admitem că nu ar exista diferenţe de acest fel, atâta timp cât înţelegem mecanismul.

Dacă data naşterii comportă un loc, o oră şi o coordonată de-a lungul şi de-a latul Pământului, înseamnă că avem trei elemente ce converg şi interacţionează în raport cu programul individului uman, program numit destin şi care se va desfăşura de la naştere până la momentul în care persoana respectivă părăseşte planul fizic spre alte dimensiuni.

Ca urmare dacă la momentul naşterii avem 11 elemente în tema astrogramei natale, rezultă că în ADN-ul propriu vom avea 11 codoni din cei 64 ce ne vor caracteriza la nivelul propriei personalităţi, prin diferite aspecte particulare.

Cu toate că cei 11 codoni conţin toate aceste particularităţi – care înseamnă inteligenţă, reacţii emoţionale, logica, concepţiile, felul mersului, felul de a vorbi şi de a gesticula, tendinţele tipicăriilor, modul în care reacţionăm faţă de persoanele apropiate etc. – restul de 53 de codoni conţin acele elemente ce pot permite la un moment dat în viaţă, în funcţie de evenimentele prin care trecem, schimbarea mentalităţii, concepţiilor, felului de a fi, desigur asemenea elemente noi fiind posibile doar în urma unei trăiri care marchează individul la nivelul conştiinţei sale.

Destinul omului, pentru că vorbim despre aşa ceva, este o realitate concretă ce conţine aspecte ce uneori pot fi similare la unii oameni care se nasc în vremuri diferite, în zone diferite ale lumii şi deci cultura, educaţia, valorile şi alte aspecte sunt diferite între ele.

Şi cu toate acestea pot avea unele laturi similare. Şi pentru a exemplifica vom da un exemplu. Există ceea ce se cheamă la ora actuală Cheile Genelor, o tehnică extraordinară prin care-ţi poţi desluşi aspectele destinului la modul integral.

Prima persoană în exemplul nostru este Dalai Lama, cunoscut în lumea întreagă pentru activitatea sa în favoarea păcii mondiale şi a trezirii spirituale.

Modelul hologenetic al cheilor genelor se bazează pe 10 aspecte, primul transformându-se apoi în cel de-al 11-lea şi astfel închizându-se cercul ADN-ului individual  dacă putem vorbi astfel.

Dalai Lama are codonul responsabil de latura IQ-ului caracterizat de Cheia cu numărul 29, şi în cel de-al doilea exemplu avem o persoană dedicată spiritualităţii, născută în România, care are la codonul IQ-ului tot cheia 29.

De asemenea după virgulă atât la Dalai Lama, cât şi la persoana  respectivă, aceeaşi cifră a liniei, adică 4 caracterizată ca fiind a Minţii Flexibile, tradusă prin influenţa pozitivă transmisă asupra oamenilor din jurul lor, prin intermediul cunoaşterii spirituale acumulate.

Profilul Hologenetic al lui Dalai Lama conform Cheile Genelor.

Ca să înţelegem mai bine ce funcţie îndeplineşte un codon, el este alcătuit din 3 din cele 4 nucleotide ce se află în componenţa ADN-ului, şi el conţine informaţia, cel puţin în privinţa cheii IQ-ului, legată de modul în care persoana îşi va folosi intelectul, cunoaşterea acumulată şi capacitatea sa mentală pentru a răspândi în mod pozitiv şi constructiv toată informaţia spirituală acumulată şi experimentată.

Desigur că IQ-ul este doar una dintre laturile ce definesc modul în care destinul nostru se desfăşoară. Dar pentru a spori curiozitatea voastră cât şi uimirea, vă rog să vă uitaţi în continuare la o altă ramură numită Nucleul/The Core.

Din nou avem aceeaşi cifră a cheii – 57, dar de data aceasta ceea ce-l deosebeşte pe Dalai Lama de persoana noastră născută în România este cifra liniei. Dalai Lama are cifra 2 la Linia Cheii cu semnificaţia Negare/Relaxare-Pace, iar persoana în cauză are cifra 4 la Linia Cheii cu semnificaţia Respingere/Blândeţe.

Nucleul fiind zona din fiinţa umană responsabilă de toate caracteristicile însumate ca program al propriului destin în perioada când spiritul se află în cele 9 luni ale sarcinii purtate de către mamă.

Aşadar se pare că din punct de vedere spiritual avem aici în România o persoană la fel de valoroasă ca Dalai Lama şi cine ştie, poate or mai fi şi altele cu Cheile 29 şi 57 la IQ şi Nucleu.

Vom continua acest serial pătrunzând în structura umană pentru a înţelege în ce fel se derulează propriul destin. Până atunci meditaţi la ceea ce aţi citit mai înainte.

Articolul precedentDetoxifiere de primăvară, remediul natural pentru echilibrarea funcțiilor organismului
Articolul următorGenetica şi data naşterii – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile