Dacă Maeştrii Spirituali au nivelele de conştiinţă între 500-800, Marii Maeştrii se ridică între 850-900, iar Avatarii ating 990-1000 (pe scala Hawkins).

„Aceşti 7 Avatari sunt împărţiţi la rândul lor în două grupe, trei fiind în Asia Centrală, trei fiind în zona Carpaţilor româneşti, iar al 7-lea avându-şi locul undeva între cer şi pământ, cum s-ar zice, existând într-o formă mult mai diafană decât ceilalţi 6. S-ar putea spune că al 7-lea este ca şi Christos, coordonându-i în întreaga activitate pe ceilalţi 6, pentru ca întregul plan al ajutorării civilizaţiei umane să decurgă după cum a fost prevăzut, inclusiv cu toate interferenţele posibile din partea reptilienilor. Al 7-lea Avatar este elementul de legătură între Frăţia Luminii de pe Pământ, reprezentată de Avatari, Marii Maeştri, Maeştri şi Iniţiaţii lor, şi reprezentanţii direcţi ai Creatorului pe care îi putem numi Fondatori, aşa cum mediumul american Sal Rachele i-a denumit în cărţile sale.

De-a lungul epocilor astrologice, Avatarii s-au întrupat în acele zone unde era necesară ridicarea nivelului de conştiinţă de la stadiul relativ barbar şi decăzut al triburilor, multe dintre ele fiind aflate sub influenţa reptilienilor deghizaţi în regi, şi misiunile au constat în eliberarea oamenilor de sub influenţa negativă vibraţională instaurată de reptilieni prin mesagerii lor. Asemenea misiuni sunt destul de dificil de realizat de către Avatari şi de către Marii Maeştri, nu pentru că nu ar reuşi ei în cursul misiunii, ci tocmai datorită Liberului Arbitru pe care reptilienii nu-l respectă, în ceea ce priveşte amestecul lor în deciziile zilnice ale oamenilor. Iar aspectul acesta se petrece de mii de ani, încât din cauza unor astfel de chestiuni care au loc zilnic în planul subtil al omenirii, s-a format în timp un fel de grilă foarte consistentă de energii negative, emanate de oameni datorită fricilor de tot felul, ca efect al influenţei negative din partea spiritelor rele.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?