Timp estimat de citire: 9 minute

Vom explora unele dintre organizațiile cheie care au impactat afacerile de pe Terra, în prezent, și în mai multe linii temporale.

În cele ce urmează, vă prezentăm un top al corporațiilor care au influențat lumea noastră timp de secole (și chiar milenii!). În felul acesta, veți avea o imagine clară a ceea ce se întâmplă cu adevărat pe Pământ și mai ales, cu ce tehnologii avem de-a face și la ce nivel! Căci multe dintre aceste dezvăluiri depășesc chiar și cultura New Age. Și fac o paranteză aici, asta apropo de cei care visează cu ochii deschiși la Noul Pământ. Există o Ascensiune Falsă, o matrice artificială, cu rol de a înlocui adevărata Matrice Divină (adică Legile lui Dumnezeu). O bulă evolutivă sintetică, demiurgică, o cale spirituală parazitară, care îți oferă libertate falsă, simulată, la fel ca Realitatea Virtuală din jocurile video.

Conform Organizației Avansate de Informații Extraterestre de Contact (ACIO), o parte semnificativă a afacerilor și inițiativelor din cadrul programelor speciale de acces, au fost în cea mai mare parte, influențate de contractori militari (inclusiv ființe non-umane). Interesele individuale ale acestor corporații pot varia extrem de mult, dar deocamdată, vom explora unele dintre organizațiile cheie care au impactat afacerile de pe Terra, în prezent, și în mai multe linii temporale.

În plus, vom intra în detalii atât cu privire la corporațiile care găzduiesc agende “negative” pentru planetă, cât și cele care au o influență “neutră”, căci din punctul meu de vedere, atât timp cât există interese strict personale, nu putem vorbim de corporații pozitive 100%. Este important să rețineți că organizațiile etichetate ca „neutre” au fost implicate în activități discutabile, care pot fi considerate un „rău necesar”. Pe de altă parte, organizațiile implicate în activități negative, ar putea fi percepute din exterior că participă la agende mai „pozitive”. Prin urmare, multe dintre aceste corporații ar putea intra într-o zonă gri, în funcție de context.

În caz că-mi bat serviciile secrete la ușă, țin să precizez din nou, că informațiile există deja, noi doar am conectat și verificat unele puncte lipsă ale imaginii de ansamblu folosind metode radiestezice, mărturiile unor super soldați, materiale de channeling, incursiuni în Akasha și nu în ultimul rând, informații din jocuri video și filme comerciale, pentru a reflecta un Adevăr Divin apropriat de 80%. Știu, poate o să râdeți, dar vă readuc aminte ori de câte ori am ocazia, că cele mai multe dezvăluiri vin din industria de divertisment sub formă de „Soft Disclosure” (vom publica în curând o listă cu cele mai cunoscute filme și jocuri care fac parte din acest fenomen numit „Dezvăluri Lente”).

Adevărul bate ficțiunea, deoarece ficțiunea se bazează întotdeauna pe adevăr. Veți înțelege mult mai mult pe măsură ce veți citi acest articol. Așadar, puneți-vă centurile de siguranță!

IMPORTANT: Tratați acest articol dintr-un spațiu al iubirii, dar fiți în același timp vigilenți, cu discernământ. Majoritatea acestor mega-corporații și-au pierdut din putere și influență în proporție de 50%, cu toate acestea, e posibil ca Jocul, din punct de vedere colectiv, să mai continue, cel puțin câțiva ani de acum încolo. Aveți încredere în Lumină, dar nu subestimați niciodată partea întunecată!

CORPORAȚII NEGATIVE

MONARCH: Această corporație este considerată una dintre cele mai periculoase organizații care influențează Pământul (a nu se confunda cu Academia Monarch). Este foarte greu de precizat originea acestei organizații, deoarece activitatea ei se desfășoară pe mai multe linii temporale, plus că activitatea companiei este ecranată prin tehnologii psionice. Conform ACIO, Monarch are o vârstă de peste 6000 de ani, specialitatea lor fiind manipularea liniilor temporale, modificarea evenimentelor istorice (Efectul Mandela) implanturi și ștergere de memorie (inclusiv colectivă), precum și programare predictivă. Tehnologiile CERN sau acceleratoarele de particule, Proiectele Montauk, Mk-Ultra sau Looking Glass, au fost sub-contractate de către corporația Monarch. În prezent, această companie/corporație/conglomerat se află în plină resetare, tehnologiile de manipulare a timpului fiind complet interzise de către Confederația Galactică și Maeștrii Karmici, pentru a se asigura linia temporală de Ascensiune conform Dispenselor Divine. Activitatea acestei corporații a fost semnificativ redusă. O parte din tehnologia Monarch a fost preluată de către unele facțiuni Illuminati și folosită la programare predictivă sau în industria de divertisment și cinematografie. Veți găsi foarte des acel simbol celebru al fluturelui care acoperă fața unor vedete mondiale, semn că au fost programate mental. Referințe despre Monarch pot fi găsite în jocul video „Quantum Break”, sub forma Dezvăluirilor Lente.

Articolul precedentVoi toți sunteți niște poli
Articolul următorSănătate de la natură – Oțetul
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.6 7 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Marinela Daniela
Marinela Daniela
11 luni în urmă

Ador această revistă. E mai reală decât orice ziar.

Tavi Toderici
Tavi Toderici
11 luni în urmă

Am toate nr revistei… o cumpăr de cînd era ca un ziar