Cele trei Pământuri
Potrivit rapoartelor, mii de oameni au reperat un "oraș plutitor" gigant peste orașul Foshan din China, 2015. Miraj sau interesctarea unor linii temporale ale Pământului?

Cele trei Pământuri sunt în realitate trei stări exprimate prin propriul nivel de conştiinţă al fiecărui individ uman.

Ultimii 10 ani ai omenirii au adus în prim plan, cel puţin în domeniul cărţilor editate, o sumedenie de informaţii legate de ceea va fi urmat, adică privind din perspectiva anilor 2000 către prezent…

Îmi amintesc foarte clar acei ani când atât în multe ţări occidentale, cât şi la noi în România, apăruse frenezia determinată de un nou val de mesaje primite de la entităţi celeste. Mă refer la ce apăruse în Statele Unite cu Shaumbra, cu Tobias şi toată panoplia de evenimente ulterioare.

Era o efervescenţă care mai târziu s-a transformat în ceva prost înţeles. Fără intenţia de a ofensa pe cei care au participat ani la rând la aceste seminarii ţinute în România, de către Geoffrey şi Linda Hope, cu transmisiunile lor primite de la Tobias, trebuie să o spun clar că foarte mulţi dintre ai noştri care au participat an de an la aceste evenimente, vreme de vreo 4-5 ani, au înţeles greşit multe aspecte.

În primul rând se spusese la aceste evenimente, în primii doi ani, despre Voal şi despre ştergerea karmei, două noţiuni înţelese total anapoda de către românii noştri care au participat la seminariile ţinute în Bucureşti de Linda şi Geoffrey.

Fie aceştia nu au transmis integral informaţia, fie a fost tradusă sau percepută eronat sau distorsionat, cert este că vedeam în acei ani o adevărată nebunie în rândurile românilor spirituali. Erau atât de fericiţi că scăpaseră de karmă!

Doar că… ce a urmat le-a dat cu virgulă, cum se spune…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile