Ţara Luanei
Munții Buzăului adăpostesc o zonă plină de mister, încărcată de istorie și necunoscut, asupra căreia s-au țesut, de-a lungul timpului, mai multe legende și basme. Țara Luanei este o regiune deosebită pentru turiști deoarece aici se găsesc așezări rupestre, care datează încă din preistorie.
Timp estimat de citire: 3 minute

Tripleta Soare-Uranus-Pluton făcea cuadratură cu Neptun din Rac, care arată că s-au folosit tehnici de magie neagră pentru a cuceri Cetatea Luanei.

Teritoriul vechii Dacia are foarte multe mistere. Unele ancestrale, altele mai apropiate ca timp şi spaţiu de existenţa lui Decebal, ultimul Rege-Preot, însă toate poartă în ele sâmburi de adevăr. Adevăr care a existat cândva pe aceste meleaguri despre care au vorbit cu uimire, respect şi fascinaţie toţi cronicarii antichităţii.

Războiul care s-a purtat pe teritoriul vechiului regat geto-dac în urmă cu 21.982 de ani, evenimentul fiind calculat şi analizat astrologic pentru fi fixat cronologic ca un reper fundamental, a avut la bază cel mai probabil resursele şi tehnologia. Cam cum este şi la ora actuală pe mapamond. Vorbim deci de un război care a nimicit Ţara Luanei. Pentru că legenda ei aşa spune şi cel puţin din punctul acesta de vedere e important să luăm în considerare o asemenea trecută realitate.

Dar să intrăm puţin în profunzimea acelei foste realităţi.

Următorul episod<< Cetatea Luminii din Ţara Luanei – Războiul Nuclear (III)Cetatea Luminii din Ţara Luanei – Prăbușirea (V) >>
Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor de oase – Genunchii (VII)
Articolul următorHipnagogia – Sucubi şi Incubi (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile