Ţara Luanei
Munții Buzăului adăpostesc o zonă plină de mister, încărcată de istorie și necunoscut, asupra căreia s-au țesut, de-a lungul timpului, mai multe legende și basme. Țara Luanei este o regiune deosebită pentru turiști deoarece aici se găsesc așezări rupestre, care datează încă din preistorie.

Cetatea Luanei a luat pentru vecie drumul adâncurilor de nepătruns, ducând odată cu ea cele mai mari secrete ale acelor vremuri.

În episodul anterior am descris cum a început conflictul dintre cei din Ţara Luanei şi inamicii care râvneau la tehnologia ADN organică a locuitorilor cetăţii. Regele Luanei în bunăvoinţa sa – vă daţi seama cât de bun era acel om – a sperat că va ajunge la o înţelegere cu inamicii care atacau Cetatea Luminii.

Fata regelui care era şi clarvăzătoare ştia cum vor decurge lucrurile, căci văzuse în planul subtil ce se va întâmpla, şi a decis împreună cu regele ascunderea miezului platformă unde se afla tehnologia lor magică. Acest lucru era posibil deoarece zona unde se afla acel complex tehnologic practic era separată ca fundaţie de restul fundaţiei cetăţii.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cetatea Luminii din Ţara Luanei – Analize Astrologice (IV)Cetatea Luminii din Ţara Luanei – Mesajul lui Zamolxe (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 6 seria Cetatea Luminii din Ţara Luanei
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile