Chakrele si echilibrul energetic Aura Vision
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Se ştie că în mod obişnuit energiile în fiinţa umană circulă prin canalele laterale Ida şi Pingala de pe coloana vertebrală.

Revenind la ideea că un individ uman reuşeşte să-şi alinieze structurile interioare, putem vorbi despre modul în care energiile vor începe să circule în interiorul său.

Dacă cele două Eu-uri sunt aliniate, şi procesul de purificare a fost realizat, atunci radiaţia luminică a spiritului va infuza aura şi corpurile subtile cu o energie şi putere incredibile pentru înţelegerea omului obişnuit.

Voi explica doar pe scurt aici, urmând ca în cea de-a treia parte să detaliez o asemenea abordare legată de ridicarea vibraţiei întregii aure, fenomen ce determină procesul cunoscut sub denumirea de Ascensiune sau Înălţare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – IChakrele şi echilibrul energetic – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?