Chakrele si echilibrul energetic Aura Vision
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Forţa Vieţii combinată cu Forţa Sufletului poate materializa aproape instantaneu un lucru sau altul, bineîneţeles respectând principiile spirituale, în acest caz Legea Necesităţii.

În acest serial mergem mai departe cu explicaţiile despre chakre… Aliniate fiind structurile energetice subtile, apare o stare nouă de percepţie asupra propriei fiinţe, pe care o putem asemui cu “cea de-a doua naştere” de care vorbea Iisus. Această nouă stare ne permite să realizăm acele lucruri pe care înainte nu aveam posibilitatea să le îndeplinim.

Mai mult de atât, este vorba aici şi de procesul de materializare a dorinţelor despre care s-a tot scris atât de mult, dar despre care din motive obiective sau poate subiective, din partea autorilor respectivi, nu s-au oferit explicaţii detaliate despre segmentele interioare ale fiinţei umane implicate în astfel de procese de evoluţie şi dezvoltare spirituală.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – IIChakrele şi echilibrul energetic – IV >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?