Chakre Aura Video Station
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Forţa Vieţii combinată cu Forţa Sufletului poate materializa aproape instantaneu, bineîneţeles respectând principiile spirituale, în acest caz Legea Necesităţii.

În acest serial mergem mai departe cu explicaţiile despre chakre… Aliniate fiind structurile energetice subtile, apare o stare nouă de percepţie asupra propriei fiinţe, pe care o putem asemui cu “cea de-a doua naştere” de care vorbea Iisus. Această nouă stare ne permite să realizăm acele lucruri pe care înainte nu aveam posibilitatea să le îndeplinim.

Mai mult de atât, este vorba şi de procesul de materializare a dorinţelor despre care s-a tot scris atât de mult, dar despre care din motive obiective sau poate subiective, din partea autorilor respectivi, nu s-au oferit explicaţii detaliate despre segmentele interioare ale fiinţei umane implicate în astfel de procese de evoluţie şi dezvoltare spirituală…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – Ida și Pingala (II)Chakrele şi echilibrul energetic – Cristalul Viu (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 6 seria Chakrele şi echilibrul energetic
Articolul precedentAlbinele – gardienii omenirii
Articolul următorCeauşescu şi extratereştrii – Draconienii (VI)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile