Chakrele si echilibrul energetic Aura Vision
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Veţi putea înţelege cum omul este un Cristal Viu şi mecanismul prin care un asemenea Cristal.

Chakrele omului sunt vortexuri subtile de energie care se află în corelaţie atât cu partea energo-informaţională a fiinţei noastre, cât şi cu cea anatomică. Fiecare chakră dintre cele 7 principale care sunt plasate de-a lungul coloanei vertebrale, reprezintă un transformator energetic ce alimentează structura noastră fizică.

Putem observa cum ne funcţionează chakrele majore dacă analizăm harta natală astrologică, pentru a vedea care chakre ar putea avea blocaje şi care dintre ele ne ajută să facem faţă sarcinilor noastre de zi cu zi. În funcţie de poziţiile dintre planete, mai ales dintre cele mari, în harta astrologică natală, avem posibilitatea de a descifra mecanismele prin care să ne aliniem chakrele pentru un bun echilibru energetic.

Iată în continuare o succeintă descriere a aspectelor menţionate anterior.

“Pentru a putea cunoaşte stadiul propriu de Cristal Viu, aşa cum aţi venit fiecare la naştere în această lume, este necesar de exemplu să vă studiaţi harta natală astrală.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – IIIChakrele şi echilibrul energetic – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?