Chakrele si echilibrul energetic Aura Vision
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Să pornim aşadar prin acest periplu astral-vibraţional-subtil pentru a da la o parte vălul unei cunoaşteri ce se deschide oricui, dacă persoana acordă un minim de atenţie şi doreşte cu adevărat să evolueze spiritual.

Chakrele omului sunt vortexuri subtile de energie care se află în corelaţie atât cu partea energo-informaţională a fiinţei noastre, cât şi cu cea anatomică. Fiecare chakră dintre cele 7 principale care sunt plasate de-a lungul coloanei vertebrale, reprezintă un transformator energetic ce alimentează structura noastră fizică.

Putem observa cum ne funcţionează chakrele majore dacă analizăm harta natală astrologică, pentru a vedea care chakre ar putea avea blocaje şi care dintre ele ne ajută să facem faţă sarcinilor noastre de zi cu zi. În funcţie de poziţiile dintre planete, mai ales dintre cele mari, în harta astrologică natală, avem posibilitatea de a descifra mecanismele prin care să ne aliniem chakrele pentru un bun echilibru energetic.

Iată în continuare o succeintă descriere a aspectelor menţionate anterior.

“Pentru a putea cunoaşte stadiul propriu de Cristal Viu, aşa cum aţi venit fiecare la naştere în această lume, este necesar de exemplu să vă studiaţi harta natală astrală. Avem trei planete mari care corespund celor trei Forţe menţionate în cartea de faţă, dar aceleaşi trei planete guvernează şi chakre responsabile de evoluţia spirituală personală. Ele sunt Uranus, Neptun şi Pluton şi pentru a putea explica rolul lor atât în macro, cât şi în micro, putem spune că octavele lor inferioare sunt Mercur pentru Uranus, Venus pentru Neptun şi Marte pentru Pluton. Când ne referim la octave inferioare prin această denumire vom înţelege vibraţii energetice existente în fiinţa umană încă de la naşterea sa în lumea în care trăim.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?