Chakre Aura Video Station
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Aveţi şansa de a privi către un orizont imens ce se deschide în faţa conştiinţei voastre.

Aura noastră este un Ou de Energie Vie, structurată în principal din trei Centri de Forţă Energetică, aşa cum aţi putut citi pe parcursul acestui serial. Urmăriţi în continuare informaţiile necesare pentru a înţelege că echilibrul energetic al chakrelor şi deci al acestor trei Centri de Forţă Energetică este esenţial pentru propria evoluţie spirituală.

“Respiraţia ritmică ce ţine de funcţia Centrului Forţei Sufletului este importantă pentru a putea aduce în structura energetică proprie atât Forţa de Viaţă Universală, ce se va conecta cu Forţa de Viaţă proprie, cât şi pentru a asimila energie din Centrul Forţei Spiritului, respectiv Voinţa ca element pentru conectarea cu Spiritul Universal – Creatorul – Tatăl. Astfel Centrul Forţei Sufletului va fi activat pentru a se conecta la rândul său cu Sufletul Universal ce conţine energia Iubirii. Este necesar să înţelegeţi faptul că aceste trei faze se pot petrece aproximativ simultan, în prima etapă a transformării alchimice, dacă v-aţi gândit cumva în ce fel se sincronizează aceste Trei Forţe în structura fiinţei proprii.

Prin respiraţia ritmică ce pune în funcţiune cele Trei Forţe, cele două Eu-uri (egoul şi Eu-l superior sau Sinele spiritual) vor tinde către o calibrare tot mai accentuată şi aveţi astfel minunata posibilitate de a simţi efectiv începutul acestei transformări alchimice interioare. Veţi simţi mult mai mult decât înainte şi pe măsură ce avansaţi în praticarea transformării, se vor produce anumite procese interioare, care vă vor da de ştire că deja începe înlocuirea carbonului organic din corpul fizic cu siliciul organic.

Cum veţi simţi aceste aspecte?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – Cristalul Viu (IV)Chakrele şi echilibrul energetic – Sefira Daath (VI) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?