Chakre Aura Video Station
Imagine realizată cu dispozitivul Aura Video Station pe care îl puteți testa la Cabinetul COSMOS. Acest dispozitiv vă permite să vă vizualizați aura în timp real cât și alți parametrii importanți cum ar fi nivelul de stres, echilibrul energetic dintre trup minte și spirit sau nivelul de conștiință.

Cei care vor să aibă acces la propria a doua inimă – cea spirituală, trebuie să treacă prin nivelul de iniţiere numit Renunţarea.

Haideţi să intrăm puţin şi în tainele anumitor chakre, ce se află dispuse în apropierea unor chakre cunoscute. În articolul de faţă ne vom ocupa de Chakra Hritti sau Hridaya sau Chakra Inimii Spirituale.

Dacă vă gândiţi cumva dacă aveţi această chakră activă, răspunsul este şi da, şi nu, însă majoritatea oamenilor de pe Pământ o au închisă. De ce? Această chakră mai este numită şi a doua chakră a inimii, ea fiind situată în spatele Anahatei, lângă mijlocul omoplaţilor şi puţin spre stânga. Când aveţi de exemplu dureri scurte în zona aceasta dintre omoplaţi e semn că a doua chakră a inimii încearcă să se deschidă.

În arborele sefirotic, de exemplu, care ne oferă informaţiile despre kaballa, această a doua chakră a inimii este indicată de către sefira Daath, care astrologic vorbind este guvernată de către Pluto. Deci este o chakră a iniţierii şi la ea se referea Iisus când spunea că mai degrabă ar trece cămila prin urechile acului decât ar intra un bogat în Împărăţia Cerurilor. De ce aşa, care ar fi explicaţia spuselor lui Iisus? Haideţi să vedem…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Chakrele şi echilibrul energetic – Iubirea (V)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?