@ Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 4 minute

Continuăm cu un exemplu comentat, ca să înţelegeţi cum acţionează Codonii Personalităţii.

Bine v-am găsit la acest al doilea episod despre Codonii Personalităţii. Spuneam în numărul trecut că fiecare grad al zodiacului corespunde câte unei Chei a Genelor. Sunt 64 de Chei, conform celor 64 de Codoni, şi aceste 64 de Chei acoperă cele 360 de grade zodiacale. Rezultă astfel că fiecare dintre cele 64 de Chei acoperă un sector de câteva grade, şi putem spune că dacă o Cheie reprezintă un Codon, atunci acest Codon indică sub forma informaţiilor conţinute de el şi de Cheie acele specificaţii anatomice, fiziologice, energetice şi spirituale ce trebuie însuşite în vederea propriei elevări spirituale.

Şi dacă tot ne referim la personalitate, indicată de către Soare în tema natală, este important de ştiut că astrologia atribuie personalităţii încă trei planete în afară de Soare: Mercur, Venus şi Marte, care alcătuiesc Eu-l inferior. Acesta este o structură formată din emoţii – Venus, gânduri – Mercur şi senzaţii – Marte. Astfel pe lângă gradul la care se află Soarele în tema natală, aşa cum am explicat în episodul anterior, este necesar să luăm în calcul şi gradele la care se află Mercur, Venus şi Marte, pentru a vedea ce Chei se alătură tabolului personalităţii. Soarele arată voinţa prin care propria personalitate acţionează.

EXEMPLU:

Avem o dată oarecare – 17.08.1974, ora 17:35.

Soarele se afla în Leu la 24 de grade şi 21 minute fiind conjunct cu Mercur la gradul 24 şi 35 de minute, dar şi cu Luna la gradul 22. Practic toate trei sunt guvernate de aceeaşi Cheie a Genelor – Cheia 4. Apoi ne uităm unde sunt plasate Venus şi Marte. Astrul venusian se afla la acea dată la 3 grade în Leu, iar Marte era la 13 grade în Fecioară. Gradul 3 din Leu este guvernat de Cheia 31, iar gradul 13 din Fecioară este guvernat de Cheia 64.

Acum să vedem schema personalităţii: Soare-Mercur-Luna cu Cheia Genelor 4, deci Codonul 4, Venus cu Cheia Genelor 31 deci Codonul 31, şi Marte cu Cheia Genelor 64, deci Codonul 64. Şi acum să vedem ce spune fiecare Cheie din cele enumerate. Cheia 4 – Neocortexul ca parte anatomică, deci comportamentul conştient, cu cele trei nivele, Umbra – Intoleranţă, Calităţi – Înţelegere şi Virtuţi – Iertarea: Cheia 31 – tiroida şi paratiroida pe partea anatomică, deci conexiune cu chakra gâtului – felul în care comunică pe partea de personalitate; Cheia 64 – glanda pineală cu conexiune la chakra creştetului, deci legătura cu divinitatea.

Acum să le luăm separat explicându-le prin prisma informaţiilor din Codoni.

Cheia 4 asigură schimbul de informaţii la modul conştient prin gânduri (Mercur) şi emoţii (Luna), Soarele, Luna şi Mercur aflându-se pe casa a 7-a a relaţionărilor de tot felul, de la familie până la domeniul profesional. Cheia 31 adaugă şi ea la energia Cheii 4 partea concretă de comunicare, şi ne referim la faptul că Venus tot pe casa a 7-a se află şi ea, tot în Leu, iar această poziţie a astrului venusian se referă la modalitatea în care persoana îşi pune în valoare latura afectivă – prin schimb de fraze referitoare la starea afectivă sau la chestiuni ce privesc viaţa afectivă. Iar Cheia 64 desemnată de poziţia lui Marte în Fecioară în casa a 8-a, ne aduce informaţia referitoare la modul în care personalitatea acestui individ este impresionată şi impregnată în acelaşi timp de conexiunea cu energia divină. Adică prin căutarea acelor sensuri profunde ale vieţii şi ale destinului. Şi dacă Marte este în opoziţie cu Jupiter retrograd din casa a 2-a, rezultă că individul, prin aspectul lui Marte din propria personalitate, având mereu o problemă cu latura financiară a vieţii datorită unei filosofii greşite de viaţă, va căuta într-una acea uşă prin care să poată accesa soluţia la toate probleme sale: găsirea lui Dumnezeu. Îl va găsi oare vreodată…? Vedem asta în partea a treia a miniserialului…    

Soarele se afla în Leu la 24 de grade şi 21 minute fiind conjunct cu Mercur la gradul 24 şi 35 de minute, dar şi cu Luna la gradul 22. Practic toate trei sunt guvernate de aceeaşi Cheie a Genelor – Cheia 4. Apoi ne uităm unde sunt plasate Venus şi Marte. Astrul venusian se afla la acea dată la 3 grade în Leu, iar Marte era la 13 grade în Fecioară. Gradul 3 din Leu este guvernat de Cheia 31, iar gradul 13 din Fecioară este guvernat de Cheia 64. Acum să vedem schema personalităţii: Soare-Mercur-Luna cu Cheia Genelor 4, deci Codonul 4, Venus cu Cheia Genelor 31 deci Codonul 31, şi Marte cu Cheia Genelor 64, deci Codonul 64.

Şi acum să vedem ce spune fiecare Cheie din cele enumerate. Cheia 4 – Neocortexul ca parte anatomică, deci comportamentul conştient, cu cele trei nivele, Umbra – Intoleranţă, Calităţi – Înţelegere şi Virtuţi – Iertarea: Cheia 31 – tiroida şi paratiroida pe partea anatomică, deci conexiune cu chakra gâtului – felul în care comunică pe partea de personalitate; Cheia 64 – glanda pineală cu conexiune la chakra creştetului, deci legătura cu divinitatea.

Acum să le luăm separat explicându-le prin prisma informaţiilor din Codoni.

Cheia 4 asigură schimbul de informaţii la modul conştient prin gânduri (Mercur) şi emoţii (Luna), Soarele, Luna şi Mercur aflându-se pe casa a 7-a a relaţionărilor de tot felul, de la familie până la domeniul profesional. Cheia 31 adaugă şi ea la energia Cheii 4 partea concretă de comunicare, şi ne referim la faptul că Venus tot pe casa a 7-a se află şi ea, tot în Leu, iar această poziţie a astrului venusian se referă la modalitatea în care persoana îşi pune în valoare latura afectivă – prin schimb de fraze referitoare la starea afectivă sau la chestiuni ce privesc viaţa afectivă. Iar Cheia 64 desemnată de poziţia lui Marte în Fecioară în casa a 8-a, ne aduce informaţia referitoare la modul în care personalitatea acestui individ este impresionată şi impregnată în acelaşi timp de conexiunea cu energia divină. Adică prin căutarea acelor sensuri profunde ale vieţii şi ale destinului. Şi dacă Marte este în opoziţie cu Jupiter retrograd din casa a 2-a, rezultă că individul, prin aspectul lui Marte din propria personalitate, având mereu o problemă cu latura financiară a vieţii datorită unei filosofii greşite de viaţă, va căuta într-una acea uşă prin care să poată accesa soluţia la toate probleme sale: găsirea lui Dumnezeu.

Îl va găsi oare vreodată…? Vedem asta în partea a treia a miniserialului…    

Următorul episod<< Cheile Genelor – Codonii personalităţii (I)Cheile Genelor – Codonii personalităţii (III) >>
Articolul precedentParaziţii energetici – III
Articolul următorHipofiza şi liberul arbitru
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile