@ Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 4 minute

Continuăm cu un exemplu comentat, ca să înţelegeţi cum acţionează Codonii Personalităţii.

Bine v-am găsit la acest al doilea episod despre Codonii Personalităţii. Spuneam în numărul trecut că fiecare grad al zodiacului corespunde câte unei Chei a Genelor. Sunt 64 de Chei, conform celor 64 de Codoni, şi aceste 64 de Chei acoperă cele 360 de grade zodiacale. Rezultă astfel că fiecare dintre cele 64 de Chei acoperă un sector de câteva grade, şi putem spune că dacă o Cheie reprezintă un Codon, atunci acest Codon indică sub forma informaţiilor conţinute de el şi de Cheie acele specificaţii anatomice, fiziologice, energetice şi spirituale ce trebuie însuşite în vederea propriei elevări spirituale.

Şi dacă tot ne referim la personalitate, indicată de către Soare în tema natală, este important de ştiut că astrologia atribuie personalităţii încă trei planete în afară de Soare: Mercur, Venus şi Marte, care alcătuiesc Eu-l inferior. Acesta este o structură formată din emoţii – Venus, gânduri – Mercur şi senzaţii – Marte. Astfel pe lângă gradul la care se află Soarele în tema natală, aşa cum am explicat în episodul anterior, este necesar să luăm în calcul şi gradele la care se află Mercur, Venus şi Marte, pentru a vedea ce Chei se alătură tabolului personalităţii. Soarele arată voinţa prin care propria personalitate acţionează.

EXEMPLU:

   
Următorul episod<< Cheile Genelor – Codonii personalităţii (I)Cheile Genelor – Codonii personalităţii (III) >>
Articolul precedentParaziţii energetici – III
Articolul următorHipofiza şi liberul arbitru
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile