@ Cheile Genelor

Personalitatea umană este foarte complexă în manifestările ei, chiar dacă aparent vedem aspecte ale oamenilor care par simpliste la prima vedere. Dincolo de limbajul nonverbal, în spatele unui gest sau al unei mimici, se află acţiunea unui codon din ADN-ul personal.

Soarele din tema natală indică respectivul codon, dar astrul solar nu acţionează singur în harta natală şi mai ales de-a lungul vieţii, pentru că realizează mereu aspecte diferite cu celelalte astre în tema personală. Dar noi luăm de bază, în articolul de faţă, tema natală, deoarece aceasta imprimă încă de la naştere, pentru oricare individ caracteristicile care se vor manifesta de-a lungul întregii existenţe.

Şi să continuăm cu exemplul din numărul anterior, pentru a completa informaţiile referitoare la faptul dacă individul îl va găsi până la urmă pe Dumnezeu. Să recapitulăm: avem data de naştere 17.08.1974, ora naşterii 17,35.

Individul are o tripletă Lună-Soare-Mercur în Leu la gradele 22-24. Apoi mai are o opoziţie Jupiter în Peşti în casa 2 retrograd cu Marte din Fecioară în casa 8. Spuneam în numărul anterior că o asemenea persoană, datorită filozofiei sale greşite de viaţă, poate să-şi provoace singură încurcături. De ce? Marte în casa 8 poate îndemna la cheltuieli exagerate la un moment dat, iar Jupiter retrograd din casa a 2-a arată foarte clar că persoana va munci prea mult pentru bani mai puţini. Deh, karma! Pentru că opoziţia Jupiter-Marte pe semnele Peşti-Fecioară arată karmă de ignoranţă. Altfel spus, individul ignoră semnalele pe care i le dă destinul referitor la excesele sale. Casa a doua mai înseamnă şi hrana şi astrul jupiterian retrograd ne mai arată probleme de nutriţie, care pot duce în cele din urmă la dereglări ale stării de sănătate.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cheile Genelor – Codonii personalităţii (II)

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?