Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cheile Genelor – Transformările interioare

Cheile Genelor – Transformările interioare

3769
0
Cheile Genelor
© Cheile Genelor
Timp estimat de citire: 3 minute

Cheile Genelor ne oferă în mod particular informația despre locul, porțiunea sau starea asupra cărora trebuie să lucrăm, identificând ce fel de gânduri avem.

Studiind mai multe materiale care au legătura cu genetica, am constatat foarte multe conexiuni între toate aceste informații și Cheile Genelor. Acestea se referă în primul rând la personalitatea noastră, care transpare de dincolo de înfățișarea noastră, dar ele vorbesc despre ceva cu mult mai mult decât personalitatea.

Fiecare dintre cele trei nivele ale fiecărei Chei a Genelor din profilul personal are legătură cu câte un aspect și un domeniu al vieții noastre. Tocmai de aceea ele ne oferă informațiile necesare pentru a ne transforma la interior. Și odată ce reușim treptat, Cheie cu Cheie, să ne remodelăm interiorul, noua noastră structură va începe să emită în exterior o energie diferită de cea pe care o emiteam înainte. De exemplu dacă în urma unei analize a profilului propriu găsim că pe o anumită Cheie avem nivelul Umbrei, avem la îndemână tehnica epigeneticii, care ne ajută să lucrăm eficient asupra acelui nivel de Umbră. Astfel îl putem transforma în următorul aspect al Darului.

Poate că mulți dintre cei care au citit Cheile Genelor și-au pus întrebarea referitor la cum să facă pentru a produce efectiv schimbarea interioară. Cum să transforme Umbra în Dar, ca să poată trece la un nivel corespunzător și să aibă parte în viață de lucruri bune. Căci Umbra te face doar să reacționezi, să te aperi în fața a ceea ce nu cunoști încă. De asemenea Umbra te face să reacționezi față de ceea ce nu ești pregătit încă sau față de ceea ce nu-ți place sau nu-ți convine. Desigur că a reacționa mereu de pe nivelul Umbrei nu ne va aduce niciodată rezultatele pe care le dorim.

A fugi întotdeauna de ceea ce ne este frică ne ține de fapt conectați de acea situație, problemă sau persoană.

În cartea sa „Cheile Genelor” autorul Richard Rudd ne explică ambele tipuri de reacții ale Umbrei: cea pasivă și cea activă, bazate pe Frică. Și ne explică faptul că pentru a depăși Umbra trebuie să o acceptăm și astfel dacă o acceptăm, ea începe să-și schimbe manifestarea devenind treptat Darul celui de-al doilea nivel. Dar repet, mulți s-ar putea întreba „cum să fac asta?” Ei bine este destul de simplu. Epigenetica demonstrează fără nici un dubiu, prin metode și rezultate științifice, că schimbarea gândirii duce la modificarea atitudinii față de chestiunea cu care ne confruntăm. Dacă o persoană care se confruntă cu o problemă de sănătate de exemplu, începe să se gândească la ideea de ce s-a îmbolnăvit și ce rele o fi făcut ca să aibă parte de așa ceva, asta este o gândire negativistă care lucrează direct asupra întregului corp fizic. Vibrația și energia gândurilor sale negative se duc până în genele sale și le vor programa pentru a produce hormoni toxici care vor altera țesuturile legate de tipul gândirii. În acest sens avem în literatura spirituală cauzele spirituale ale bolilor, unde ni se descrie legătura dintre atitudinea noastră și organele care se pot îmbolnăvi. Dar nici o parte din noi nu se poate dezechilibra dacă noi nu am avea gânduri negative, indiferent despre ce: despre corpul nostru, despre anumite persoane și relații, despre bani, serviciu, societate etc.

Pentru a depăși Umbra, trebuie s-o acceptăm

Ca urmare epigenetica ne oferă căile de rezolvare a unor asemenea probleme. Iar Cheile Genelor ne oferă în mod particular informația despre locul, porțiunea sau starea asupra cărora trebuie să lucrăm, identificând ce fel de gânduri avem. Gândirea pozitivă este energie, și îndreptând-o prin atenția noastră către locul sau starea afectate, persistând perseverent în repetarea unor modele constructive gen „azi mă simt bine”, „gândesc frumos și pozitiv” etc. Vom reintroduce în structura noastră energo-informațional-biologică o energie benefică, ce va debloca acele gene răspunzătoare de starea noastră de bine și le va opri pe cele care lucraseră pentru degradarea stării proprii. Este deja un adevăr demonstrat de către știința modernă. Ce vă mai rămâne de făcut este să vă studiați profilul hologenetic și să înțelegeți unde aveți de lucrat în voi înșivă.

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor: Ochii (I)
Articolul următorCum ne resetăm mintea? (IV)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile