Poziția lui Chiron vorbește despre Eliberarea din ciclul existențelor terestre și atingerea Iluminării și Desăvârșirii.

Fiecare om atunci când se naște vine la întrupare cu rana sa de evoluție. Indiferent c-a mai avut vieți anterioare pe Pământ sau în alte lumi, între viețile pământene, Chiron din harta natală arată la ce nivel și în ce fel a greșit Sinele Spiritual al acelei persoane.

Astfel nu întâmplător ne naștem la data și ora respectivă aici pe Pământ, deoarece în funcție de momentul nașterii se configurează în harta natală casa care arată care este domeniul de viață în care Sinele Spiritual prin voința individului a comis greșeala, folosindu-și greșit voința. Și ca să nu ne pierdem în divagații, să enumerăm fiecare poziție a lui Chiron, pentru a înțelege unde este problema noastră fundamentală în plan personal.

Menționăm că enumerând semnele zodiacale, fiecare semn înseamnă și casa respectivă.

Datorită faptului că acea casă în care se află Chiron în astrograma natală va fi în alt semn decât cel căruia îi corespunde în mod tradițional, urmăriți cu atenție și identificați-vă casa în care se află Chiron din tema natală, asta dacă evident vă știți și ora nașterii și v-ați făcut astrograma. Exemplu: cineva îl are pe Chiron în Rac, dar pe acest semn va fi casa 11 să zicem, care corespunde Vărsătorului. Astfel veți citi și semnificația lui Chiron în Rac, dar și pe cea de la Vărsător echivalentă casei 11…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Chiron și rana de evoluție (I)Chiron și rana de evoluție (III) >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Chiron și rana de evoluție
Articolul precedentComunicări dimensionale – Trezirea ființei din voi
Articolul următorChipul Sfinxului din Bucegi
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile