Aspectele strânse (conjuncții, opoziții, pătrate) între Chiron și nodurile lunare indică o chemare profundă pentru a echilibra și vindeca rănile din trecut și a merge mai departe pe propria cale de evoluție.

Dacă în numerele trecute v-am prezentat aspectele lui Chiron în semne, case și aspectele sale cu planetele, în acest articol ne vom ocupa de conjuncțiile asteroidului semnificator al „Rănii de evoluție” cu Nodurile Lunare.

Toate aspectele pe care Chiron le face cu planetele, și dacă evident luăm în considerare și pozițiile lor în semnele și casele astrogramei natale, ne oferă aproape toate răspunsurile de care avem nevoie pentru a pricepe de ce ni se întâmplă anumite lucruri de-a lungul existenței noastre. Însă chiar dacă aceste informații sunt în proporție de 90-95% din ce trebuie să știm despre rana de evoluție, mai rămâne acel 5-10% care este conținut de eventuala poziție a astrului chironian față de Nodurile Lunare. Și este ceea ce vom explica noi aici…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Chiron și rana de evoluție (III)Chiron și rana de evoluție (V) >>
Acest articol face parte 4 din 5 seria Chiron și rana de evoluție
Articolul precedentDosarele Cosmos – OZN-urile din Bucegi
Articolul următorMemoria voastră stelară
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile