Chirurgia Psi
© Bigstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Chirurgia PSI şi operaţia fără bisturiu.

De la Iisus încoace, de la vindecările sale miraculoase – de exemplu i-a pus la loc urechea acelui soldat roman – şi până la tratamentele bioenergetice din prezent, nu prea au mai existat atât de multe cazuri de vindecări considerate miraculoase.

Şi asta nu neapărat datorită puţinei credinţe de care Iisus vorbea atunci când îi dojenea pe cei din jur, căci şi acum sunt cel puţin 2-3 miliarde de oameni cu prea puţină credinţă reală, cât mai degrabă dezvoltării tehnologiei care treptat înlocuieşte bisturiul şi alte elemente medicale clasice în procesele de tratare şi operare a diferitelor boli.

În ultimele două-trei decenii în domeniul terapiilor naturiste s-au dezvoltat ramuri interesante prin tehnica pe care o au, şi aici ne referim de exemplu la theta healing, reiki sau terapia cu lumină.

Aceasta din urmă cunoaşte o răspândire tot mai largă deoarece însuşirea unei asemenea tehnici de lucru cu energia nu cere neapărat să ai studii superioare, deşi o pregătire de bază, în sensul de cunoaştere a termenilor esoterici şi a aspectelor spirituale legate de fiinţa umană, e necesară pentru ca terapeutul să ştie ce trebuie făcut în cazul în care pacienţii vin la el pentru reechilibrare.

Una dintre cele mai apreciate, dar în acelaşi timp rare proceduri folosite în tratarea şi chiar vindecarea dezechilibrelor energetice şi chiar organice, este chirurgia psi.

           
Articolul precedentÎn căutarea Sfântului Graal
Articolul următorSecretul tinereţii – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile